Festival la Teatrul „George Ciprian”. Buzoienii sunt invitati la Festivalul Concurs „Primavara Buzoiana”. Vezi aici regulamentul de participare si programul complet al evenimentului
Last Updated on 05/05/2017 by Iulian Gavriluta

Primavara BuzoianaIn perioada 12-14 mai 2017 va avea loc Festivalul-Concurs ”Primavara Buzoiana”, editia a IV-a in Sala Teatrului „George Ciprian”. Evenimentul se adreseaza elevilor apartinand tuturor nivelelor de invatamant (prescolar, scolar si liceal), care doresc sa-si impartaseasca din talentul si daruirea lor pentru arta si traditie. SCOP:

Descoperirea, cunoasterea si promovarea artelor in randul populatiei din judetul Buzau. Festivalul va avea mai multe sectiuni: interpretare instrumentala –chitara si pian, interpretare vocala muzica usoara din genurile pop, rock, jazz, dance, muzica populara si se va desfasura atat pe categorii de varsta cat si pe categorii de nivel al pregatirii.  Pentru fiecare sectiune ( pian, chitara, muzica usoara, muzica populara vocala,muzica populara instrumentala ) se vor acorda: trofee (diploma + cupa + 200 lei), premii (diploma + cupa), mentiuni (diploma + medalie). Premiile se vor acorda pentru fiecare sectiune, specialitate si categorie, in functie de punctajul obtinut, deciziile juriului sunt definitive si incontestabile. Premiile vor fi inmanate personal in cadrul festivitatii de premiere de la sfarsitul concursului.

 

Regulamentul de participare poate fi consultat aici: www.centruldeculturasiarta.ro

A.D.