NOI, COPIII EUROPEI! Proiectie de film, expozitii si ateliere de creatie organizate de Muzeul Judetean Buzau cu ocazia Zilei Europei
Last Updated on 04/05/2017 by Iulian Gavriluta

9 Mai MJBMuzeul Judetean Buzau, institutie de cultura subordonata Consiliului Judetean Buzau, cu sediul in mun. Buzau, invita publicul buzoian in data de 9 Mai 2017 la noi activitati cultural-educative dedicate Zilei Europei.

  • ora 10.00 - Atelier de creatie Noi, copiii Europei, organizat impreuna cu Scoala Gimnaziala Grajdana, com. Tisau, jud. Buzau si Scoala Gimnaziala George Emil Palade, mun. Buzau. In cadrul acestui atelier vor fi confectionate diverse obiecte reprezentand simboluri ale Uniunii Europene, cu ocazia aniversarii a 10 ani de la aderarea la UE a Romaniei.
  • ora 12.30 - Vernisajul expozitiilor internationale Vise de nunta. Lazi de zestre din regiunea Bitola si Clopote si mesteri clopotari organizate in parteneriat cu Ministerul Culturii din Republica Macedonia si Institutul National din Bitola, Republica Macedonia.
  • ora 21.00 - Proiectia publica a filmului istoric romanesc Independenta Romaniei (1912), manifestare realizata cu sprijinul Arhivei Nationale de Filme, cu ocazia aniversarii a140 de ani de la castigarea independentei de stat a Romaniei.

Activitatile se vor derula la sediul Muzeului Judetean Buzau, Bld. Nicolae Balcescu, nr. 50, mun. Buzau.

E.S.

9 Mai MJB 2