VIDEO – “Lucrati ca un mafiot!” – Consilierul Nicolae Serban catre directorul RER Ecologic Services Liviu Mocanu. Vezi aici raspunsul “mafiotului”
Last Updated on 03/05/2017 by Iulian Gavriluta

Mocanu Serban injurii CLMLa ultima sedinta a Consiliului Local Municipal, printre alte probleme si urlete s-au auzit si acuze grave aduse directorului RER Ecologic Services – Liviu Mocanu de catre Nicolae Serban, consilier local din partea PNL (fost la Partida Romilor). Acesta a luat cuvantul in plen si l-a apostrofat pe Liviu Mocanu pentru practicile “mafiote” ce le aplica celor care i se impotrivesc.

Directorul RER nu este la prima manifestare de acest fel si dupa obicei, raspunde la acuze cu luari “ la misto” a celui in cauza. Iata dialogul mirobolant sau plin de rusine…totul intamplat pe spatele buzoienilor (se discuta aprobarea Proiectului de Hotarare local ce viza cresterea pretului la gunoiul menajer): “Lucrati ca un mafiot…indiferent cine va tine de lant sa stiti ca lui Serban nu ii e frica in acest oras…eu nu tac la abuzurile facute cetatenilor…” – Nicolae Serban. La aceste grave acuze, Liviu Mocanu, cu tupeul caracteristic, alaturi de o doamna din conducerea societatii care se purta ca un catelus pe langa “barosan”, nu catadicseste decat sa-l ia la misto pe consilier spunandu-i: “Va supraestimati”! De fapt, Nicolae Serban il acuza pe directorul RER ca acesta a trimis la firmele fiului sau toate institutiile de control pentru simplu fapt ca el, ca si consilier local nu a vrut sa voteze Proiectul de Hotarare amintit mai sus. Ca se trece la amenintari si intimidari, este adevarat…RER-ul fiind o societate cu capital german (?!) ce nu de putine ori mareste nejustificat tariful la gunoi menajer si recurge la tot felul de razbunari daca un consumator, jurnalist, consilier sau altcineva indrazneste sa i se opuna (dintre cei care nu sunt platiti sa inchida vinovat ochii). Abonat la banul public, societatea da an de an tunuri pe buzunarul buzoienilor (vezi ultima deszapezire cand a castigat licitatia desi nu avea numarul necesar de utilaje necesare pentru lucru in municipiu), fiind acoperita de toate partidele din opozitie sau nu (RER-ul dupa cum se stie este indirect condusa de deputatul liberal – acum dambovitean – Cezar Preda, care inca dicteaza de la sefie pana la contracte – vezi faimoasele si inutilele clopote de plastic pentru reciclabile puse in oras care s-au dovedit o investitie total nepotrivita – aici sotia de(r)putatului Preda stie mai multe!). In ultima vreme, RER-ul a prins avant la contracte si asta de cand la Palatul Comunal a venit Donald Tom (Constantin Toma), un prieten de halat si atelier de la Metalurgica cu “securistul” Cezar Preda.

 

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=134NhUx4OKE&feature=youtu.be