Colonelul (R) militian Ion Marin face o marturisire soc – E “Mare Maestru” ma(n)son! Sa mori tu? El si cu “Piticu” se vizitau pentru ca erau in aceeasi loja. Sa mori de ras nu alta!
Last Updated on 03/05/2017 by Iulian Gavriluta

Marin Ion MasonDin ciclu: ANIMAFILM prezinta, astazi episodul: “Militianul si Masoneria!” – pensionarul colonel in rezerva dat afara in branci de Base si sistemul (apoi nea colonel man(s)on ii saruta dreapta lui Base ca sef la PMP) se lauda cu apartenenta sa la sortul de miel si manusele rupte.

Sa fim seriosi, asa cum nivelul de civilizatie a unui oras  se masoara si cu “calitatea gunoaielor”, asa si Masoneria a decazut in ultimul timp de nici membrii de soi nu mai au! Se stie ca sunt clar impotriva acestor organizatii secrete, discrete, de tot rasul si asta nu de ieri de azi, dar sa auzi ca adversarii Adevarului Relevat sunt de asa joasa speta nu poate decat sa ma intristeze, pentru ca are de suferit insasi lupta in sine, cu argumente cu tot. Cu siguranta sunt si alti submediocrii prin acea organizatie ce nici macar nu seamana cu o joaca de copii (desi li se ia zeciuiala si ei dicteaza functiile politice si nu numai, in societatea devalmasita din prezent). Pensionarul cu epoleti mai scrie pe facebook ca si “Piticu” – interlopul e mason si ca se vizita cu el nu pentru a-l proteja pe infractor ci pentru ca …”apartineau Masoneriei Romane”…deci sa te prapadesti de ras nu alta. PAI BINE MAI CONDUCATORILOR DE LOJE SI ALTELE DIN MASONERIE…PE ASTIA DE CE I-ATI PRIMIT? UNDE VA E CODUL  ALA MINIM DE MORALA PE CARE-L TOT AFISATI? Psihologic vorbind, pensionarul militian – cu care am avut multe contre nestiind ca “acoperirea” si tupeul ii vine de la sortulet, s-a deconspirat tocmai pentru a sublinia ca a scapat de proces pentru ca l-au acoperit “fratii” din DIICOT, DNA si justitie (se stie ca Masoneria este interzisa pentru ca membrii ei se ajuta si se “scapa” de belele). Pai bine mai pensionarule, nu mai bine plimbai tu catelul pe Unirii si lasai sortuletul in cui si-ti vedeai de pensioara bunicica si nu mai latrai la TV dandu-te mare cu apartenenta ta la o organizatie mediocra, bolnava si stupida? Sa mai spunem ca aproape toti sefii de institutii de stat din Buzau, de Servicii si deconcentrate apartin sortuletelor si doar o minune mai face sa scapam de ei (au grija sa pregateasca cadre noi prin organizatiile de tineret politice sau nu – Rotary, Lions si altele).

 

I.G.

 

P.P.S. - Imi atrage atentia un amic pe internet ca prin declaratia sa, Ion Narin se deconspira ca a apartinut acestei societati discrete si pe cand era in funtie la IPJ Buzau, lucru nedeclarat si interzis la acea vreme. POATE SE SESIZEAZA CINEVA!

P.S. Redam mai jos declaratia stupida a pensionarului militian Ion Marin:

NECESITATEA UNUI MOMENT AL ADEVĂRULUI

Astăzi, în media buzoiană, a fost publicat comunicatul de presă prin care DIICOT-Biroul Teritorial Buzău, a adus la cunoștința opiniei publice că a finalizat cercetările într-un dosar complex prin trimiterea în judecată a unui lot extins de suspecți, printre aceștia fiind inculpați polițiști din cadrul IGPR și IPJ Buzău.

La momentul declanșării cercetărilor, o parte a media locală a publicat și numele meu ca fiind unul dintre cei care i-au asigurat „protecția“ principalului suspect, Marinescu Dorin, zis Piticu.

Așa că, în spațiul public, dar și în anumite cercuri private ideea a prins contur și au fost facute tot felul de supoziții referitoare la momentul inculpării mele.

Am decis să nu am nici o reacție până la momentul menționat mai sus.

Spre dezamăgirea multora, nu s-a adeverit nimic dim supozițiile vehiculate.

Astăzi, în direct la Focus TV, în cadrul emisiunii Sens direct, în premieră, am afirmat public faptul că l-am vizitat, la sediul firmei, pe Marinescu Dorin, de mai multe ori.

Motivele prezenței mele acolo au fost legate de apartenența noastră la Masoneria Română, opțiune care nu are nimic în comun cu suspiciunile vehiculate.

Sunt Maestru Mason de mulți ani și am aderat la această asociație în care am cunoscut foarte mulți oameni și, în cadrul căreia, mi-am întărit convingerea că rasismul, discriminările de orice fel, xenofobismul nu au ce căuta în comportamentul uman și am realizat că înțelegerea naturii umane, cu rele și bune, este mai presus decât ura, invidia, dușmănia și altele.

La masoni, frăția este mai presus de manifestările profane iar cei care îi încalcă Constituția sunt stigmatizați pentru tot restul vieții.

Am preferat să rămân MASON”.