“Gaitele” ajung la Buzau. Teatrul “Tony Bulandra” din Targoviste va fi prezent pe scena salii Consiliului Judetean

gaitele teatru DBTeatrul Tony Bulandra din Targoviste va fi prezent pe scena Salii Consiliului Judetean Buzau, sambata, 29 aprilie, unde va juca, incepand cu orele 19:00, spectacolul Gaitele, un spectacol de Mc Ranin, care genereaza buna dispozitie si aminteste publicului cat de important este sa ne privim autoironic. Alaturi de actritele Florina Cercel (Teatrul National Bucuresti), Carmen Tanase, Virginia Rogin (Teatrul Odeon Bucuresti) si Carmen Ionescu (Teatrul National Bucuresti),

publicul buzoian va putea admira calitatile interpretative ale actorilor Teatrului Tony Bulandra: Mircea Silaghi, Ana Maria Carablais, Liviu Cheloiu, Sebastian Balasoiu, Ioana Farcas, Antonia Ionescu, Maria Nicola.

 

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste a implinit in acest an 15 ani de existenta si se poate lauda cu o trupa foarte bine pregatita si inchegata cu care s-au pus in scena mari texte din dramaturgia romaneasca si universala. Mc Ranin a infiintat acest teatru in 2002 si l-a indrumat spre succese internationale, stabilind contacte cu teatre de prestigiu din lume care au participat in Festivalul Babel din Targoviste, ajuns la cea de-a VII-a editie.

Spectacolul Gaitele s-a mai jucat in Bucuresti, Pitesti, Focsani, Brasov, Slobozia, Galati, Constanta, Iasi, Timisoara, Arad si, pana la sfarsitul lunii mai, va ajunge si la Sibiu, Cluj-Napoca si Oradea. 

Gaitele este un text aflat la portile absurdului, o comedie care lasa un gust amarui, care indeamna la reflectie. Personajele din aceasta piesa, si din spectacolul teatrului nostru, au reactii dramatice, explozive, provocate de actiuni minime, sau adeseori complet neprovocate. Gaitele sunt tinere si contemporane. Ele evolueaza intr-un decor frumos si modern, in sunetele unei muzici dinamice si a unei atmosfere exuberante.

{vsig}teatru-gaitele{/vsig}