FOTO DOCUMENT – Politistii disponibilizati de Donald Tom au fost reangajati prin contract. In hartiile oficiale scrie ca salariu pe luna este de 1850 si nu de 3000 – 4000 de lei cat trambita edilul. AVEM SI-O VESTE PENTRU PRIMAR…

toma stingatoareO noua victorie in razboiul dintre politistii locali disponibilizati abuziv si primarul Donald Tom. Exemplu: potrivit contractului incheiat intre Cantina de Ajutor Social si politistii locali – valabil pana la finele lui 2017, valoarea totala a cheltuielilor cu salariile este de  7260 de lei pe luna, unui politist revenindu-i suma de 1815 lei.

Da, ati citit bine, nu 3000 de lei, nu 4000 de lei cum pretindea Donald Tom ca ar fi cheltuit cu un politist ci doar… 1815 lei. Maine, sfidand orice lege si intelegere, Primarul Donald Tom incearca aprobarea in CLM a unui proiect de hotarare ce are ca obiect avizarea de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici a noii Organigrame – o mutare perfida, ilegala si imorala ce se incearca impotriva acelorasi politisti locali disponibilizati abuziv (a se vedea dosarul aflat pe rol – 569/114/2017). Ca nu se poate face o organigrama noua doar cu 138 de politisti ramasi este alta socoteala, de care in curand Tomita se va izbi ca de un iceberg, dar asta este alta socoteala de care acelasi Donald Tom nu vrea sa ia aminte (Atentie, primarul este obligat de instanta sa mearga cu contractele incheiate in luna decembrie 2016 pana la finele anului in curs!). Nu trebuie sa fii specialist in domeniu si sa-ti dai seama ca noua organigrama este o mare prostie pentru ca in ea nu se cuprind si posturile celor cu care primaria a incheiat contract, la presiunea si decizia instantei de judecata (in primele termene!). Si inca o veste special pentru Donald Tom – ca tot zice el ca noi le stim pe toate: saptamana viitoare Curtea de Conturi din Bucuresti vine cu cele mai tari forte in control la Primarie. Noi stim deja cum se va solutiona controlul….dar sa lasam oamenii sa isi faca treaba si mai vedem dupa “ce si cum”.

 

I.G.

{vsig}contract-primarie-politisti{/vsig}