UPDATE – Ne-a iesit! 😀 117 Romanescu – 87 Zoican! (VEZI TOATA LISTA!) LIVE – FOTO/VIDEO – AVANPREMIERA – Medicul Adrian Zoican – omul lui Cezar Preda, va castiga presedintia PNL Buzau! Si cu asta a murit liberalismul buzoian
Last Updated on 27/04/2017 by Iulian Gavriluta

adrian zoicanExista in istorie o “teorie a plictisului” si din marele cascat al ei vor iesi cu siguranta monstrii. Adrian Zoican – un medic tanar, potent (profesional), simpatic, gura mare ceea ce-i atribuie stampila “de gasca”, s-a trezit de curand cu o palarie imensa deasupra capului – sefia PNL Buzau.

Ca un vulpoi batran si harsit in ale politichiei – fie ea si damboviteana – fostul metalurgist de Buzau – Cezar Preda a urmarit in mod securistic “gura mare” a lui Zoican si a trimis inaintasii sa-i faca partie in PNL. Acestia i-au facut carare si gata, de astazi Zoican este seful PNL Buzau (votul de astazi de la ora 17:00 este doar o formalitate…va garantam!). Nu stam sa discutam unde a facut facultatea, gagicareala, prezenta sau altele, toate ale medicului amintit, numai ca-l anuntam ca prin aceasta miscare a tras pe dreapta medicina si de acum se va afunda incet si sigur in mocirla politicii buzoiene. Va iesi cu siguranta murdarit si tavalit, asta la sigur si daca va rezista ceva timp fara dosare penale ar fi cu adevarat o minune. Nu ne credeti? Va anuntam in premiera ca i se pregatesc….doua bucati si inca groase rau. Nea Zoicane, nu mai bine stateai tu la UPU si tipai la pacientii tigani, decat sa te legi la cap fara sa te doara? Zic si eu asa, in raspar…

 

I.G.

P.S. :

La sedinta de alegeri va participa un numar de aproximativ 240 de persoane, membri de drept si membri alesi de catre birourile politice locale. La functia de Presedinte candideaza urmatorii: Romanescu Cristinel, Paslaru Georgeta, Salcutan Alexandru Lucian, Zoican Adrian. Si-au mai depus candidatura: Nicolae Ion si Alin Valeanu, insa cele doua candidaturi au fost response deoarece nu au indeplinit conditiile statutare si stabilite prin decizia Biroului Politic National. La functia de Prim Vicepresedinte s-au inscris sapte candidati: Babiuc Emilia, Florescu Raul Ion, Iuga Ionut Ciprian, Erland Cocei, Calota Georgian, Ene Ion si Alin Valeanu, acesta din urma fiind respins in baza acelorasi conditii statutare si stabilite prin decizia Biroului Politic National. Pentru cele opt functii de Vicepresedinte s-au inscris 28 de membri, in timp ce pe cele 15 functii de membri vor candida un numar de 61 de persoane.

UPDATE 2 - PANA LA URMA NE-A IESIT: 117 VOTURI Romanescu - 87 voturi Zoican! Alegeri presedinte PNL Buzau

UPDATE - dupa introducerea facuta de Nini Sapunaru, trimis de la "centru" pentru a superviza alegerile interne din PNL Buzau, presa a fost "poftita" afara pentru ca "partidul sa isi desfasoare mai repede alegerile" - a precizat Cristi Romanescu. Trebuie remarcat de la inceput ca in sala erau aproape 200 de liberali care au fost chemati sa isi sustina candidatii. La fel, trebuie observat ca dezordinea si tensiunea erau la ele acasa in sala, liberalii nereusind sa se organizeze pentru propunerile de inceput.

Revenim!

 

LISTA PNL BZ

 

{vsig}pnl-alegeri-Buzau2017{/vsig}

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tzespa6E1_4&feature=youtu.be