Stefan are nevoie de noi sa traiasca! Impreuna putem sa-l ajutam sa aiba o inima sanatoasa….
Last Updated on 26/04/2017 by Iulian Gavriluta

Inima sanatoasa pentru StefanAsociația Crucea Portocalie lansează un apel umanitar către buzoienii generoși pentru colectarea unei sume de bani necesară intervenției chirurgicale la care va fi supus Mirea Ștefan, din Comuna Săgeata, Sat Dîmbroca, Județul Buzău, diagnosticat cu insuficiență cardiacă NYHA, cardiopatie ischemica dureroasă, dublă leziune valvulară aortică, stenoză stransă, hipertensiune arterială

esentială de gradul II. Stenoza aortică este o boala severă si lent progresivă. Mirea Ștefan se află in acest moment la Spitalul de Cardiologie din Tg. Mureș, unde medicii i-au recomandat, de urgență, intervenția chirurgicală prin implantare de proteză valvulară aortică. Costurile operației s-ar ridica la 13.000 lei, sumă nedecontată de catre Casa de Sănătate. Este greu să-ţi imaginezi prin ce trece un om bolnav şi doar atunci când ajungi să cunoşti povestea celor in suferința îţi dai seama că eşti norocos şi că viaţa îţi este binecuvântată. Când lângă pat ai nelipsitele medicamente din care, in fiecare dimineață, te hrănești, când corpul ţi-e amorţit de dureri, speranţa rămâne singura punte de trecere spre următoarea zi.

 

Apelul catre Asociația Crucea Portocalie a fost făcut de catre consilierii locali din Săgeata care au fost mereu alături de Mirea Ștefan și au sprijinit financiar intervențiile medicale de pâna acum. In fața provocărilor vieții ne-am dori adeseori sa nu fim singuri, sa ne putem baza pe semenii noștri. Incercările vin pentru toti, mai devreme sau mai târziu. Poate ar fi bine sa ajutăm, pentru a putea fi ajutati. Este un gest simplu pentru noi, dar atăt de important pentru cel aflat în nevoie.

Contul în care pot fi făcute donații:

RO29CECEBZ4308RON1056021 CEC Bank SA Mirea Ștefan