ULTIMA ORA – NICIUN CANDIDAT NU A TRECUT EXAMENUL pentru sefia Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Buzau. Atat au putut, cel mai mare punctaj….45 din 100
Last Updated on 25/04/2017 by Iulian Gavriluta

Concurs DJST BuzauDupa ce in urma cu 30 de zile pe site-ul ANFP Bucuresti au fost publicate conditiile de concurs pentru functia de Director Executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Buzau candidatii si-au depus dosarele. Astfel ca trei pretendenti s-au inscris la concurs: Pororo Florin Cosmin – dosar admis, Raileanu Gigi –dosar admis si Tudorie Dumitru – dosar respins (dosar respins in afara perioadei de depunere).

Asadar in cursa au ramas doi candidati care in cursul zilei de astazi au sustinut proba scrisa. Din nefericire niciunul dintre cei doi nu au putut obtine nota 7.00 sau 70 de puncte necesare pentru a fi declarat ADMIS. Rezultatele sunt mai mult decat dezastruoase: Pororo Florin Cosmin – 45 puncte, Raileanu Gigi - 42 de puncte. Asadar nu avem director care sa fi obtinut functia prin concurs la DJST Buzau. Din aceasta luna, interimar a fost numit Pororo Florin Cosmin care declara la acel moment ca "si-a dorit mult" functia pentru ca "vin din fenomen". Din "fenomen" vine poate dar din nota obtinuta astazi nu prea vine si din "buchea cartii". Baieti, sa puneti burta pe carte daca vreti sefie la DJST Buzau si oriunde in alta parte unde concursul se organizeaza fara „influente”. Inca odata ne convingem ca daca nu-i concursul pe aici prin urbe, ce se tine pe la Bucuresti este....JALE.

 

A.D.