A incetat din viata fostul primar al Municipiului Ramnicu Sarat, Constantin Ghinioiu
Last Updated on 22/04/2017 by Iulian Gavriluta

ghinioiuPeste 18 ani a fost la carma Municipiului Ramnicu Sarat  iar in cursul noptii trecute a incetat din viata. O lunga suferinta cardiaca in urma careia inima s-a oprit din ritmul sau... Pe patul din Spitalul Clinic Fundeni, Constantin Ghinioiu si-a dat ultima suflare si astfel la varsta de 71 de ani sufletul lui s-a ridicat in lumea celor drepti si buni. Om politic reprezentativ pentru judetul Buzau, peste 15 ani membru al PSD, din anul

2005 decizand sa adere la PDL, Constantin Ghinioiu era un om apreciat de toti cei care l-au cunoscut. A fost primar al municipiului Ramnicu Sarat in perioada 1990-2008 iar in perioada 2012 -2016 a ocupat functia de consilier judetean din partea PSD. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 

A.D.

Raul Florescu - consilier judetean PNL Buzau: "Un familist convins, un om tehnic, a fost pentru o perioada coleg cu mine in partid si CJ. Cred ca sunt multi ramniceni care au de ce sa-i multumasca pentru ce a facut pentru ei. Imi pare rau ca a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!"