LIVE – Ali Atrissi, pictorul si sculptorul libanez adoptat de Buzau, expune astazi la Centrul de Cultura si Arta (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 20/04/2017 by Iulian Gavriluta

Ali Atrissi Liban expozitie picturaAli Atrissi este un cetatean de origine libaneza nascut pe data de 20.10.1967. Artistul este casatorit cu buzoianca Elena Atrissi si au impreuna doi copii de 26 ani respectiv 14 ani restabiliti in Romania. Ali a studiat pictura si sculptura la “Russian Cultural Center Beirut”. Pana in prezent, artistul plastic a realizat trei expozitii de pictura si sculptura in trei ani consecutiv dar niciodata nu a expus in Romania.

Momentan se ocupa cu pictura si sculptura, anterior lucrand ca profesor de desen in Beirut. Potrivit descrierii personale, Ali Atrissi este “o persoana sincera si onesta munceste foarte mult pentru ceea ce isi doreste si este deschis sfaturilor si parerilor”. In timpul liber ii place sa petreaca cat mai mult timp cu familia, sa viziteze minunatele frumuseti ale Romaniei, sa citeasca si nu in ultimul rand sa picteze in aer liber. Astazi, joi 20.04.2017 are loc vernisajul expozitiei de pictura si sculptura la Centrul de Cultura si Arta Buzau incepand cu orele 12:00. Expozitia este deschisa publicului larg pana in data de 03.05.2017 iar intrarea este libera. 

I.G.

{vsig}expozitie-libanez-buzoian{/vsig}

Expozitie 2

 

Expozitie 1

 

https://www.youtube.com/watch?v=ilVzPn-ObKg&feature=youtu.be