FOTO – Loctiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigada Adrian Soci, condus pe ultimul drum cu onoruri militare la Turnu Severin
Last Updated on 20/04/2017 by Iulian Gavriluta

general inmormantareTrecut in lumea celor drepti fulgerator si mult prea devreme, loctiitorul comandantului Diviziei 2 infanterie „Getica”, generalul de brigada Adrian Soci a fost condus miercuri, 19 aprilie, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, dar si de camarazii sai care au tinut sa isi ia ramas bun asa cum se cuvine, de la un om de inalta tinuta. Inmormantarea a avut loc la Drobeta Turnu Severin.

 

Generalul de brigada dr. Adrian Soci, camaradul, va ramane vesnic in amintirea noastra, a militarilor, iar momentele grele ale despartirii, nu vor fi niciodata uitate.                                                

Acum, la pierderea unui camarad cu o sensibilitate aparte, cu o caldura umana impunatoare, cu o calitate morala si profesionala deosebita, care a pastrat vie traditia militara, devotat uniformei militare si avand un respect total pentru credinta si valorile neamului romanesc, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” isi exprima profundul regret la trecerea in lumea celor drepti a generalului de brigada dr. Adrian Soci.

Camaradereste si sufleteste intregul personal militar si civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, isi exprima deplina compasiune fata de familia indoliata, greu incercata de dureroasa pierdere.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!      

REDACTIA             

 

{vsig}inmormantare-general{/vsig}