EXCLUSIV VIDEO – Militarii romani din Afganistan sarbatoresc romaneste Sfintele Sarbatori de Paste. Vezi ce mesaje transmit familiilor
Last Updated on 14/04/2017 by Iulian Gavriluta

Mesaje Paste militari Afganistan News BuzauClipe de emotie si dor in glasul militarilor romani plecati in teatrele de operatiuni din lume. Dorul de casa si familie nu se simte mai acut decat acolo, departe, in Afganistan sau in alte tari departate, brazdate de razboi. Militarii romani, indiferent de gradul si functia avuta simt cel tare departarea de cei dragi si de pamantul care i-a zamislit, mai ales in preajma sarbatorilor.

Jurnalistii News Buzau au reusit, prin amabilitatea responsabililor de la Biroul de presa al MAPN sa preia mesajele si urarile unor militari din Afganistan si sa le transmita mai departe familiilor din tara. Uram la randul nostru militarilor plecati tot binele din lume, sa aiba un Paste linistit si sa se intoarca cu bine in tara lor si la familiile care ii asteapta cu nerabdare. HRISTOS A INVIAT!

 

Iulian Gavriluta

P.S. Multumim si colegului nostru Iulian Cadulencu, ofiter in cadrul Biroului de presa al „Diviziei 2 Infanterie Getica” Buzau, care ne-a ajutat acum si ALTADATA  in demersul nostru.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2-glcI4BDwA&feature=youtu.be