Cum e sa stai in Japonia, China, Coreea, pentru afacerile tale personale si prostii sa munceasca la asa zisa curatenie, sa peticeasca strazile si firmele tale sa dea stingatoare la Transbus?
Last Updated on 11/04/2017 by Iulian Gavriluta

Stingatoare transbus Kamarad Donald TomVa mai aduceti aminte de desenele animate “Cartea Junglei”? Intr-unul dintre episoade, Patrula Junglei formata din elefanti avea nevoie de un voluntar si seful patrulei a spus: “Voluntarii sa faca un pas in fata… “. In acel moment, toata trupa a facut un pas…in spate si a ramas un prost in fata, adica cel care a fost luat drept “voluntar” de mai marii elefantilor.

Asa este si la primaria Buzau: un voluntar pentru functia de secretar…pauza. Un jurist…pauza. Hai sa iesim cu to(n)tii la curatenia generala…si apoi asa zisul prim gospodar pleaca din urbe…ca de, miliardarii astia de carton, grataragii, ospatarii si altii care s-au vazut peste noapte cu lovele nu au niciun pic de cultura a banului, a  afacerilor si nici a bunului simt... Uite, exemplul cel mai bun e Tomita – Donald Tom…treaba multa la Primarie, "chestii-socoteli" de facut in prag de Paste insa el isi pune “palma-n fund” cum zice romanul si pleaca in Asia….Primaria e varza insa el fuge la gheise pe banii buzoienilor pentru niscaiva afaceri personale. Ce mai pui, slugile lui ramase stapani peste urbe, pentru niscaiva parai in plus duc peste 30 de stingatoare “Kamarad” la Transbus (societate acaparata de Toader, un fost angajat a lui Donald Tom), toate carate cu carca de la Grup Romet.  Pai asta-i treaba tovarase “kamarad”?  Ne intrebam pana unde va merge obrazul gros? Pana unde va merge slugarnicia si ipocrizia unor buzoieni care-l apara pe Donald?

I.G.