FOTO – Vezi aici ce spune liderul Grupului PSD din Camera Deputatilor – parlamentarul Marcel Ciolacu despre intalnirea social-democrata de la Sinaia
Last Updated on 10/04/2017 by Iulian Gavriluta

PSD Sinaia“Am avut astazi prima reuniune informala a Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputatilor. A fost o întalnire foarte buna, în mare parte am discutat aspecte ce tin de organizarea interna a grupului mai ales ca, din totalul de 154 de deputati social democrati, aproximativ 100 se afla la prima legislatura.

Alaturi de colegii mei si de presedintele Liviu Dragnea (de data aceasta prezent în dubla calitate, atat de Presedinte al Camerei Deputatilor cat si al Partidului Social Democrat), ne-am bucurat de participarea premierului Sorin Grindeanu si a ministrilor din Cabinetul sau. Vom sprijini cu toata încrederea actualul executiv si vrem sa devenim un partener activ în aplicarea prioritatilor angajate prin programul de guvernare. În Parlament vor ajunge în perioada urmatoare proiecte legislative importante, principalul test fiind legea salarizarii unitare, fata de care exista asteptari uriase din partea tuturor. Grupul PSD din Camera Deputatilor lucreaza deja ca o echipa si acest lucru se datoreaza fiecaruia dintre noi. În calitate de lider al acestui grup mi-am propus sa devenim un model de profesionalism si sa ne sustinem cu argumente solide toate initiativele legislative, asa dupa cum eu cred ca PSD a facut-o întotdeauna!” – a precizat deputatul PSD Marcel Ciolacu.

 

I.G.

 

psd1

 

PSD2