ANALIZA de razboi “ALTFEL”: Presupus “atac chimic” in provincia Idlib, Siria – cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata, printre care 11 copii. AMERICA a lansat rachete asupra SIRIEI (VIDEO)
Last Updated on 07/04/2017 by Iulian Gavriluta

Atac America SiriaLumea din nou pe picior de razboi. In timp ce regimul de la Damasc - Bashar al-Assad a fost acuzat ca ar fi ucis civili cu arme chimice (Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgență pentru a examina situatia), Rusia zice ca aviatia guvernamentala n-a dat cu chimicele, ci ca bombele normale ar fi lovit un depozit cu chimicale al teroristilor.

Preşedintele american Donald Trump a descris miercuri atacul chimic din Siria drept “oribil”, “de nedescris” şi un “afront îngrozitor la adresa umanităţii”. Întrebat dacă formulează o nouă politică în privinţa Siriei, el a răspuns: “Veţi vedea”. Iar Ambasadorul SUA la ONU a declarat ca: “Dacă ONU nu acţionează în privinţa Siriei, s-ar putea să o facem noi. La fel, un opozant acuză SUA de provocarea atacului chimic, Washingtonul îl învinuiește pe Assad. Atacul chimic considerat o VESTE PROASTA pentru PACEA din Siria.

 

Inainte de a da curs stirii propriu zise sa ne aducem aminte ca pentru invadarea Irakului in 2003 a fost suficienta minciuna ca Saddam Hussein ar fi avut nu stiu ce rachete de distrugere in masa. Cu atat mai simplu le va fi deci acum celor din NATO si aliatilor de genul Arabiei Saudite sa invoce moartea acelor copii pentru a ataca terestru Damascul. Asadar, motiv pentru invazie exista. Sau va fi inventat un altul. Spre deosebire de Irak insa, Rusia are deja militari in Siria, aviatie si alta tehnica de lupta. Nu multi militari, caci din motive neclare majoritatea au fost retrasi in 2016. Dar destui cat sa creeze mari probleme. Ba mai mult, Rusia nu-i chiar atat de departe de Siria, deci comandantii americani e evident ca trebuiau sa gandeasca o solutie astfel incat de la momentul invocarii motivului invaziei si pana la invazia propriu zisa sa treaca un timp cat mai scurt. Adica sa nu trebuiasca sa treaca Oceanul. Ba mai mult, chiar si o deplasare a trupelor stationate in centrul Europei ar putea dura prea mult. Asa ca o varianta pe care o credem foarte probabila ar fi ca mai intai sa deplaseze cat mai multe forte posibil inspre estul Europei si mai ales in Romania (sub pretextul pericolului rusesc lunile acestea au trecut mai multe convoaie cu tancuri americane pe calea ferată care, culmea erau pregatite mai mult pentru un razboi in desert, nu pentru unul in zona temperate – LINK 

SUA au lansat in noaptea de joi/vineri (ora Romaniei) un atac cu rachete (prima racheta a decolat la ora 04:40 - ora Romaniei - n.r.)asupra unor tinte militare din Siria, potrivit presei americane (sunt inregistrati deja 5 morti si 7 raniti grav – n.r.). Operatiunea a vizat baze aeriene si vine ca raspuns la atacul cu arme chimice din orasul Khan Shaykhun, in care si-au pierdut viata zeci de civili. Pentagonul a precizat ca atacul a avut loc la ora siriana 04:40 (01:40 GMT), cand 59 de rachete de croaziera Tomahawk au fost trase din distrugatori in estul Mediteranei. Armata SUA a informat fortele ruse inainte de loviturile asupra bazei aeriene siriene si nu a vizat acele sectiuni ale obiectivului unde rusii erau considerati a fi prezenti, a precizat purtatorul de cuvant al Pentagonului, capitanul Jeff Davis. (Hotnews)

 

I.G.

P.S. : Surprinzator sau nu, ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si descoperirea lui MESIA / Tot el a prezis si al doilea razboi mondial …

Rusia ameninţă Israelul: „Armatele noastre se vor ciocni!” Moscova acuză Tel Aviv-ul că se amestecă în planurile lui Putin pentru Siria (LINK)

Surse:

https://www.infowars.com/ron-paul-syria-invasion-are-they-flirting-with-wwiii/

https://saccsiv.wordpress.com/2017/04/06/se-implineste-profetia-din-siria-va-incepe-al-treilea-razboi-mondial-rugati-va-neincetat/

 

 https://www.youtube.com/watch?v=X6Kl7cuhzAo 

https://www.youtube.com/watch?v=OquzsoKJog8

https://www.youtube.com/watch?v=YbEsH0eoKm8

https://www.youtube.com/watch?v=3IKumWEYeno