INCENDIAR – marturiile unui fost director SRI despre inlaturarea lui George Scutaru (cum a fost dat afara din biroul lui Iohannis si cum umbla el pe la toate manastirile din tara). Citeste aici totul despre Black Cube
Last Updated on 08/11/2016 by Iulian Gavriluta

Scutaru sion Black CubeCine a mai auzit de George Scutaru si de procesul in care acesta este implicat? Pana una alta, iata ce marturiseste un fost director SRI despre George Scutaru care ajunsese prea aproape de presedinte si voia sa conduca din umbra toate Serviciile Secrete: “L-au executat!”, “Presedintele Iohannis l-a dat pur si simplu afara din birou!” In prezent, George Scutaru se plimba pe la toate manastirile din tara – marturiseste fostul director SRI Daniel Dragomir.

Din dezvaluirile lui Ion Cristoiu – stenogramele “Black Cube”

Daniel Dragomir – fost director SRI, implicat in spionarea (“Black Cube”) sefei DNA Laura Kovesi

“…Din câte cunosc eu, actualul președinte este foarte limitat în a sa minte, reacție la tot ce se întîmplă… Prima sa reacție este… A doua reacție, începe să țipe și să se dea mare, să fie foarte, foarte supărat și să aibă cea mai puternică atitudine… Eu… tot acest lucru… cu un prieten apropiat de al său. Fostul său consilier pe Securitate Națională este tipul ce conducea toate serviciile. Și este foarte apropiat de el”. ”Președintele este slab” conchide Dragomir.

De acum, celebra scenă cu paltonul trîntit și altele asemenea încep să capete noi înțelesuri.

Cum și de ce a fost executat Scutaru de către tandemul Coldea-Kovesi

O dezvăluire de senzație a lui Dragomir este cea privind modul și motivul pentru care a fost executat fostul consilier prezidențial George Scutaru, în primăvara anului trecut. Acesta a plătit vina de a fi fost prea apropiat, prea de încredere pentru Klaus Iohannis.

Au vrut să scape de el (cei din) intelligence (SRI). Ei i-au cerut unui tip să facă o declarație referitor la el. Au mers la doamnă (Kovesi n.n.), doamna a început un proces. S-au dus la președinte și i-au spus. (va) începe un proces. El este un tip foarte de treabă. Îl urau, de ce? Deoarece el era atât de apropiat președintelui și conducea toate Serviciile. Așa că președintele a început să țipe, i-a spus tipului să vină și i-a zis: Dă-ți demisia, nu vreau să te mai văd. Nu mi-ai spus despre asta, a trebuit să aflu de la alții. Tipul și-a luat documentele și a părăsit biroul și asta a fost, terminat. După aceea, cazul, cumva, a dispărut. Au deschis cazul împotriva lui dar a fost că nimic nu s-a întâmplat, dar au scăpat de el. Acum tipul vizitează toate bisericile din România. Vreau să spun, s-a dus la partidul lui… ei bine, se duce la toate bisericile. Au scăpat de el într-o săptămână”.

Nu știm, deocamdată, dacă această dezvăluire e reală. Dar teoria că Scutaru a fost pus sub anchetă penală doar pentru a părăsi Cotrocenii e puternic susținută de însuși faptul că scandalul a fost rapid îngropat iar azi, un an și jumătate mai tîrziu, abia dacă își mai amintește cineva de dosarul respectiv. În mod firesc, fiind vorba de un personaj atît de puternic și de influent, ar fi fost o onoare pentru DNA să-i bată capul pe perete, drept trofeu, după o eventuală condamnare….”.

Procesul lui Scutaru

Reamintim (rechizitoriu DNA): “In cursul anului 2008, o persoana cu functie de conducere in administratia locala – denuntator in prezenta cauza - a pretins si primit de la o alta persoana suma de aproximativ 1 milion euro, cu titlu de mita, in schimbul sprijinirii acestuia din urma in demersurile de punere in posesie cu suprafete de teren aflate pe raza municipiului Buzau. (...) Din suma de 700.000 euro, bani primiti efectiv de persoana denuntatoare, aceasta le-a remis inculpatilor Scutaru George-Adrian si Motreanu Dan Stefan, sumele de 170.000 euro, respectiv 250.000 euro, conform unei intelegeri anterioare. Ambele sume au fost date in acelasi scop, respectiv pentru finantarea campaniei electorale din 2008 (alegeri locale si generale), a candidatilor partidului din care fac parte cele doua persoane ultim mentionate. Pentru a disimula provenienta acestor sume de bani, inculpatii Scutaru George-Adrian, Motreanu Dan Stefan si Schaer Ana Maria au initiat un mecanism financiar fictiv, folosindu-se de documente justificative ce nu corespund realitatii, prin care suma de 1.213.085 lei a fost transferata, in mai multe transe, din contul societatii administrata de catre aceasta din urma catre o firma care a produs articole de vestimentatie folosite ca materiale in campania electorala".

Surse:

http://www.newsbuzau.ro/index.php/politica/5853-spionul-mossadului-liberalul-buzoian-george-scutaru-nu-a-scapat-inca-de-amenintarea-cu-puscaria

http://www.newsbuzau.ro/politica/6223-scapa-spionul-george-scutaru-de-parnaie-a-inceput-procesul

http://inpolitics.ro/black-cube-romania-teren-de-lupta-intre-servicii-americani-contra-germanifranceziisraelieni_18434766.html

Iulian Gavriluta