FOTO - ULTIMA ORA – Scurgere de substante radioactive in Ucraina (Centrala Nucleară de la Khmelnitskiy, localitatea Netishyn) – ora 12:40 – Ora Romaniei

Accident nuclear Ukraina 2018Potrivit unei alertei internationale venite prin portalul specializat – RSOE-EDIS, la ora 09:40 UTC – 12:40, ora Romaniei, s-a produs o scurgere de materiale radioactive in Ucraina, la Centrala Nucleara din zona Khmelnitskiy, localitatea Netishyn. Fenomenul este la aceasta ora in curs de desfasurare.

Deocamdata nu se cunoaste impactul asupra mediului sau daca sunt victime printre oameni. Institutiile internationale in domeniu sunt in alerta. Se actioneaza in mod specific in aceasta zona.

Stirea este in curs de actualizare.

SURSA: http://hisz.rsoe.hu/alertmap/database/?pageid=event_summary&edis_id=NC-20180104-61262-UKR&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+RsoeEdis-EmergencyAndDisasterInformation+%28RSOE+EDIS+-+Emergency+and+Disaster+Information%29

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează