Victorie fara emotii: SCM Gloria Buzau - CSM Galati 23-18(10-8)

sportIn primul meci pe teren propriu in acest an, SCM Gloria Buzau a obtinut un succes clar in confruntarea cu CSM Galati. Fara sa faca un meci mare, buzoiencele au jucat economicos si bifeaza o victorie importanta care le propulseaza pe pozitia a 6-a a clasamentului, cu 16 puncte. Paradoxal, desi diferenta de valoare in favoarea gazdelor a fost extrem de clara, oaspetele au intrat mai bine in meci si au condus pana in min. 22 cand SCM Gloria reuseste sa egaleze, 7-7.

Asta dupa ce galatencele au condus cu 2-0 min. 2, 4-3 min. 11, 6-5 min. 18. Finalul primei reprize este unul cum nu se poate mai bun pentru fetele noastre care, in aplauzele a 1500 de spectatori, intra la cabine cu avantaj de doua goluri. Mitanul secund este unul fara istoric, iar fetele lui Musi si Ilie marcheaza la foc automat, in timp ce oaspetele sunt incapabile de o replica pe masura. SCM Gloria Buzau pune gol dupa gol pe tabela si se distanteaza clar la 13-8 min. 33, 15-10 min. 42 si 20-14 min. 53. Finalul meciului este fara emotii, iar trupa noastra se impune la o diferenta de 5 goluri, 23-18, o victorie de moral in perspectiva meciului de saptamana viitoare, la Braila.

C.P.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează