EURO 2018 | Rescriem istoria si ne luptam pentru AUR!

sport nationalNationala condusa magistral de acest exceptional antrenor Martin Ambros rescrie istoria la Campionatul European dupa ce a maturat pe jos cu galonata echipa a Norvegiei. Un handbal modern, in viteza si agresiv, care uimeste si atrage elogii din partea specialistilor si a publicatiilor din intreaga lume. 

Fetele noastre au umilit un gigant al handbalului, o forta care de obicei ne cam batea pe unde ne prindea. O echipa nordica abonata la aur, indiferent de competitia la care se aliniaza. Doar ca de data asta, imperiala Neagu, uluitoarea Dumanska sau galactica Buceschi, secundate de celelalte 'tricolore', si ele magnifice, au reusit sa domine o trupa care producea fiori tuturor adversarilor. In lupta pentru medalii, care ne sunt la indemana parca mai mult ca niciodata, fetele noastre vor juca in grupa principala de la Nancy cu Olanda - 9 decembrie, Spania - 11 decembrie si Ungaria - 12 decembrie.

C.P.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează