EXCLUSIV! Handbal, Campionatul Național juniori 2: LPS Buzău încheie cu o remiză Turneul semifinal de la Moreni

LPS Jr BuzauHandbaliștii juniori 2 de la LPS Buzău, antrenor Bogdan Constantin, au încheiat seria partidelor de la Turneul semifinal cu o remiză în compania formației CSS Alexandria, scor 32-32(13-14). Un rezultat bun, de moral pentru buzoieni, în fața unei echipe foarte puternice. Elevii lui Bogdan Constantin nu s-au mișcat rău nici în celelalte partide, iar două dintre ele s-au terminat cu înfrângeri la limită.

ACS Tonus București - LPS Buzău 29-28(11-12) și CS Olimpic Tg Mureș - LPS Buzău 36-35(13-16), sunt cele două meciuri care au stat mult timp sub semnul echilibrului, de altfel în ambele confruntări buzoienii au condus la pauză, și în care baietii noștri s-au luptat de la egal la egal cu adversarii. De altfel, chiar și in ciuda unui eșec clar cu LPS Piatra Neamț, 27-34(13-14), prestația tinerilor de la LPS Buzău la acest turneu a fost una onorabilă și apreciată de publicul spectator. Competiția s-a desfășurat la Moreni in perioada 2-6 mai și a reunit la start pe lângă echipa buzoiană, CS Olimpic Tg. Mureș, CSS Alexandria, ACS Tonus București și LPS Piatra Neamț. O altă echipă care obținuse calificarea în această fază, CSS 2 Baia Mare nu s-a prezentat la competiție. Din această grupă, s-au calificat la turneul final CS Olimpic Tg Mureș și CSS Alexandria.

Lotul echipei LPS Buzău:

Alexandru Mirică, Silviu Mihai- portari, Sorin Grigore, Alexandru Neagu, Ionuț Masgras, Daniel Stroe, Alexandru Șerbănică, Ionuț Negoiță, Vlad Păncescu, Andrei Habără, Robert Gheorghe, Mario Moldoveanu, Ionuț Mirică, Sebastian Statulescu, Leonard Scinteianu, Bogdan Alexandru.

C.P.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează