FOTO - Karateka buzoieni au facut o figura frumoasa la “OPEN SHITO RYU KARATE CHAMPIONSHIPS” organizat in Londra (Anglia)

karateka Anglia 2018 Buzau 0004Duminica, 4 Februarie 2018, in Londra, Anglia, sa desfasurat competitia internationala OPEN SHITO RYU KARATE CHAMPIONSHIPS pentru categoriile de varsta, probe KATA individual si perechi, KUMITE individual si echipe. Organizatorul competitiei a fost Shito Ryu Karate Federation of England.

 

Au participat 185 de sportivi de la 20 de cluburi din 4 tari: Romania, Anglia, Scotia si Tara Galilor. Din judetul nostru a participat Asociatia “Munteanu Sport Club” Targoviste. antr. Daniel MUNTEANU; Rezultatele sportivilor de la “Munteanu Sport Club”

Locul2:

KATA Perechi - 10-12 ani:

Cojanu Alexandru;

Vede Alexandru-Mihai-Claudiu (din Targoviste);

KUMITE Echipe - 10-11 ani:

PospaiCatalina-lVIaria;

Hura-Tudor Ana-Maria (din Targoviste);

Locul3:

Paun Eduard-Andrei - KATA - 7 ani;

Popa Radu-Daniel - KATA Juniori (16-17 ani);

Popa Radu-Daniel - KATA Seniori (+16 ani);

Pospai Catalina-Maria - KUMITE 8-9 ani - 27 Kg.;

Cojanu Alexandru - KUMITE 12-13 ani - 50 Kg.

Competitia s-a destasurat pe 3 terenuri. Premiile acordate au fost medalii la locurile 1,2,3,3 si cupa la locul I. Din Comisia de Arbitraj au facut parte Daniel MUNTEANU. Scopul participarii la aceasta competitie a fost de verificare inainte de Campionatul National de Karate Shito Ryu si lnterstiluri.

I.G.

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează