UPDATE VIDEO - Asociatia Sportiva Phoenix Shiro Buzau (Karate) are cu ce se mandri. Vezi aici primele rezultate de la Campionatului Mondial de Karate-Goju Ryu-W.G.K.F

Karate2"Sunt victorii care duc la un impas, tot aşa cum sunt înfrângeri care deschid căi noi." In perioada 14 – 17 septembrie a.c., in Bucuresti a avut loc  Campionatul Mondial de Karate-Goju Ryu-W.G.K.F.. Din Buzau au participat membrii “Asociatiei Sportive Phoenix Shiro”: Radu Cărbuneanu, Sebastian Lupșa, Andrei Cărbuneanu și Eduard Zăvoianu, antrenați de Costin Stanciu. Iata o parte din rezultate:

 

Prima zi de competiție a adus și prima medalie pentru sportivii buzoieni. Astăzi au concurat doi dintre ei:

Eduard Zăvoianu - locul 7 - Kumite individual -43kg

Radu Cărbuneanu - locul 3 - Kumite Echipe Masculin 10-11 ani

In a doua zi au luptat și ceilalți doi sportivi buzoieni, Sebastian și Andrei:

- Andrei Cărbuneanu - locul 7 - a întâlnit in primul meci un sportiv din Bulgaria cu care a pierdut și a fost tras in repasaj unde a pierdut după ce a fost descalificat.

- Sebastian Lupșa - locul 2.

UPDATE: 

Ultima zi a adus și mult râvnita medalie de aur pe care ne-o doream!

După o prestație puțin mai ezitantă in finala de ieri, Sebastian Lupșa, a reușit să-și câștige astăzi toate meciurile pe care le-a avut la echipe!

Felicitări întregii echipe, sunteți cei mai buni!

 

OSS!

I.G.

Karate1

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează