Dezamagire in Crang. Gloria, neputincioasa cu Miroslava

Gloria buzau dezamagireFrustrare mare printre suporterii buzoieni care au asistat duminica dimineata la partida SCM Gloria Buzau - Stiinta Miroslava, scor 3-3(0-1). Buzoienii au fost la cateva secunde de o victorie care se contura cu lejeritate, in ciuda faptului ca oaspetii au condus la pauza. Cu atat mai mare este dezamagirea, cu cat oaspetii au intors aproape miraculos de la 1-3, in minutele de prelungiri ale partidei!

UPDATE - OVIDIU A LUAT MEDALIA DE ARGINT! Tenis de masa | FA-BU-LOS! Buzoianul Ovidiu Ionescu rescrie istoria!

Ionescu tenis de masaFormidabila evolutia lui Ovidiu Ionescu la Campionatul European care se desfasoara la Allicante, in Spania. Sub privirile unui alt buzoian, Cristi Romanescu, presedintele Federatiei Romane de Tenis de masa si numarul doi in forul european, sportivul nostru a obtinut cea mai mare performanta a carierei, prin calificarea in finala de simplu a unei competitii extrem de puternice.

Fotbal | SCM Gloria, examen cu Miroslava

Fotbal buzauSCM Gloria Buzau va evolua duminica 23 septembrie in compania formatiei Stiinta Miroslava in cadrul etapei numarul 5 din seria I a ligii a III-a. Partida se va disputa pe stadionul Gloria incepand cu ora 11.00, iar accesul publicului este gratuit.

Subcategories