Numiri ilegale la unitatile scolare din Berca! Noile “directoare” de la Berca povestesc elevilor istorisiri amoroase...cu amanunte picante! Binomul Marcu – ISJ isi face de cap in dispretul tuturor (suspiciuni de mita, relatii amoroase si altele)

Problemele din Berca nu s-au terminat odata cu plecarea de la sefia Primariei a personajului de trista amintire Marcu. Iata ca in dispretul legii si a bunului simt, ISJ-ul condus de liberala

 Florina Stoian numeste ilegal doua “fatuce” aservite fostului director Dinu si a fostului primar Marcu. Iata ce ne-a parvenit pe mailul redactiei: “Au trecut si alegerile locale si la Berca asa cum va anuntam, Marcu a pierdut la diferenta mare alegerie in fata lui Dobrita Ionel, candidatul PSD-ului. In zilele imediat urmatoare la Inspectoratul Scolar Judetean si-a prezentat demisia directorul scolii din Berca, Dinu si adjuncta Molaiescu.Toate pareau ca intra pe un fagas normal numai ca Marcu trebuia sa se intoarca la scoala ca invatator si are nevoie de protectie iar sotia lui este directoare peste gradinitele din Berca si are nevoie de o „buna colaborare” cu Scoala din Berca. Numai ca azi ar urma sa se prezinte noua echipa de conducere a Scolilor din comuna Berca si se stie deja ca aceasta echipa este alcatuita din Neagu Madalina si Nan Alina. Prima profesoara de sport in mai multe scoli din Berca, Zoresti, Candesti si la fel ca si Nan Alina - sunt nedorite de Consiliul de Administratie al Scolii, Consiliul neconsultat asa cum era firesc, de catre ISJ Buzau condus de PNL-ista Stoian Florina, colega lui Marcu, fostul primar. Cele doua “fufe”, Neagu si Nan s-au si laudat ca asa cum Marcu si Dinu le-a sprijinit inainte....(nu se stie “in ce”), asa si de acum incolo le vor sprijini. Profesorii vorbesc de aranjari de fuste la iesirea de prin birourile celor doi, Nan de la Dinu si Neagu de la Marcu de care o leaga o veche dragoste nevinovata. Tot ele vorbesc despre o mita plasata la inspectoarea generala S.F. Sursele noastre spun ca respectiva “generaleasa” este intr-o serioasa criza financiara si e dispusa la multe propuneri. Suntem convinsi ca banii au venit de la Marcu nu de la cele doua care se chinuie sa isi duca zilele.  Ne intrebam firesc: oare copiii nostri, profesorii copiilor nostri, nu au si ei dreptul la un climat adecvat situatiei lor? Cum poti sa pui doua marionete ale lui Marcu si sa sfidezi pe fata atata lume? Doamna inspector, chiar ne luati de fraieri pe toti? Chiar va bateti joc de noi? Dumneata ai pus-o pe Neagu sa scrie 2 randuri ca sa vezi cate litere mananca?Ai intrebat mai multi profesori de la Berca sa afli cam ce discutii elevate are aceasta „profa” cu elevii carora le povesteste despre cum si-a pierdut ea virginitatea si ce pozitii sunt mai „misto”? L-ati schimbat pe ala de se tara pe sub catedrele invatatoarelor cu aceasta „veritabila”! Chiar ne luati de fraieri!!!

 Oare atentiile dinspre Marcu au fost asa de importante incat vineri dimineata promiteati ceva si ieri ati semnat cu totul altceva? Stiati bine dorinta acestei comunitati!!!! C.A. al scolii si majoritatea profesorilor de la Berca sunt oameni onesti si buni profesionisti, cu rezultate si activitate serioasa in spate si dau doar doua nume : Goidescu Ion si Stalpeanu Virginia! Sunt mult mai multe nume de acest fel!!!!

De ce va bateti joc de noi? Pentru ca, credeti ca aveti voie? Domnilor de la organizatiile judetene de partid : Vin parlamentarele acum in toamna! Va asteptam pe TOTI cu drag! (Speram ca Marcu nu isi va gasi sprijin in PSD si /sau PNL pentru parlamentare)Va mutumim pentru tot sprijinul de pana acum!”

Semnat: un profesor!”

 

I.G.