VIDEO - Familia Suraj, discriminata pe criterii etnice, de primarul Toma! ”Dat in consemn” si condamnat la saracie pentru ca i-a spus edilului ca e falimentar si ca trebuie sa-si plateasca datoriile!

Suraj discriminareDaca unii comercianti ambulanti din Buzau isi vand produsele si se bucura de sarbatori de rezultatele activitatii lor, avand protectia primarului Toma, familia Suraj are “interzis in Buzau” pentru ca: a cutezat sa-l infrunte pe edil! Povestea incepe din vara lui 2018, cand buzoianul in cauza, de etnie roma, a obtinut o “taraba” in Targul anual Dragaica.

 

Fiind apostrofat de primarul Toma dintr-un anume motiv, Suraj a avut curaj si i-a raspuns acestuia: mai intai, primarul trebuie sa dea un exemplu si “sa-si plateasca datoriile ce le are la fabricile pe care le-a falimentat si apoi sa ceara plata datoriilor de la buzoieni”. Datorita acestui curaj, Suraj este acum discriminat, fiind dat “in consemn” la Primarie. Cu toate ca are taxele si impozitele la zi, Toma a dictat ca acesta sa nu mai primeasca autorizatie de comerciant si nici sa i se inchirieze vreo taraba in Buzau. Tom nu se afla la prima abatere de acest fel, edilul de fiecare data imparte banii cui doreste, in dispretul legilor si bunui simt elementar. Cu jalba in protap, cu petitii inregistrate la Primarie, Suraj nu crede ca mai poate sa obtina dreptul sau de a face comert, potrivit legii. La Buzau, primarul Toma este legea! El taie si spanzura pe cine si cum doreste, in dispretul tuturor. Desi are peste 10 dosare penale, primarul arata cu degetul catre Suraj, interzicandu-le acestor cetateni sa mai poata obtine un ban din munca cinstita. Nici “Partida Romilor” si nici reprezentantii acestora in Consiliul Local nu pot trece peste vointa lui Toma. De frica, ii stiu si cei apropiati din primarie care sunt desemnati cu emiterea acestor autorizatii si nu indraznesc sa iasa din porunca stapanului, pentru ca acesta, om violent si lipsit de caracter, ii ameninta si injura ca la usa cortului. Din pacate nici mai marii sai de la partid nu fac nimic si prefer sa priveasca “spectacolul” de pe margine. In aceste conditii, familiei Suraj nu-i ramane decat sa se adreseze Consiliului anti-discriminare si instantei pentru rezolvarea situatiei. Pana atunci…ei sunt condamnati la saracie, chiar in prag de Sarbatori, de un primar “dement” si cu grave deviatii de comportament!

Iulian Gavriluta

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

+1 #2 GeorgeGeorge 03-12-2018 03:10
Deci depune o cerere pe data de 15.11.2018, primeste un certificat fiscal in aceeasi data ca are datorii.

I se spune ca are datorii in acel certificat.

Pe data de 26 mai depune o cerere si abia pe data de 27, conform chitantei, face plata.

Si dvs. spuneti ca e mana lui Tom?

Hm ...
Citat
0 #1 Foarte bineAlin 02-12-2018 13:41
Va rugam sa ne scăpați de astfel de gunoaie, ne-au invadat si se considera discriminări doar pentru ca sunt tigani, deși au mai multe drepturi decat noi...afara cu ciorile, nu stiu decat sa aduca injurii, sa amenințe si sa insele
Citat