UPDATE 4 MASINI IMPLICATE PRECIZARE IPJ - FOTO - TAMPONARE violenta pe Unirii Sud

accident 2018 News Buzau 1Cum da ploaia putin cum incep soferii neglijenti sau teribilisti sa faca accidente. Joi seara, in jurul orei 21:00, patru autoturisme s-au ciocnit violent pe bulevardul Unirii Sud. REVENIM

I.G.

UPDATE 2 - DIN PRIMELE VERIFICARI SE PARE CA UN CONDUCATOR AUTO CE SE AFLA LA BORDUL UNUI Volkswagen, pe fondul nepastrarii distantei regulamentare in trafic ar fi izbit violent in spate un Volkswagen Passat care a fost proiectat intrun autoturism marca Renault aflat pe contrasens. Deocamdata cei implicati nu au cazut la vreuna cord in ceea ce priveste dinamica evenimentului rutier. Politia cerceteaza cazul. Soferii au fost testati si nu au consumat bauturi alcoolice, dar verificarile continua si maine dimineata, pentru verificarea inregistrarilor camerelor video.

UPDATE 1 - POLITISTII SOSITI LA FATA LOCULUI AU PRECIZAT CA ESTE VORBA DE 4 MASINI IMPLICATE, VICTIMELE REFUZAND SA FIE CONDUSE LA SPITAL PENTRU INGRIJIRI, VOM REVENI CU AMANUNTE.

 

accident 2018 News Buzau 2

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează