Gata cu garajele din Buzau. Donald Tom nu mai prelungeste acordurile de teren pentru ocuparea domeniului public

gata garaje buzauVa mai aduceti aminte de scandalurile cu daramarea garajelor din municipiu (LINK)? Pe vremea aceea buzoienii care se aflau in cauza aplaudau solutiile "salvatoare" oferite de Primarie si nu voiau nici in ruptul capului sa vada mai departe …iata insa ca tot ce am prevazut atunci prinde conturi astazi. Anuntul dat de Donald Tom:

 

“Primăria municipiului Buzău anunţă că, începând cu 1 ianuarie 2019, nu se vor mai prelungi acordurile de teren pentru ocuparea domeniului public pentru garaje. Ca urmare, rugăm cetăţenii care deţin pe raza municipiului Buzău construcţii de tip garaj să ia măsurile ce se impun pentru eliberarea domeniului public, în timp util”. QED!

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

+1 #1 Excelentgabi 05-11-2018 08:31
Acele garaje nu sunt folosite ptr autoturisme, ci majoritatea sunt depozite de vechituri, muraturi, sobolani etc. Proprietarii isi pacheaza masinile tot in fata blocului, fiind agresivi cand este vorba sa le ocupi asa zis "locul lui"
Citat