VA VINE SA CREDETI? Pentru copiii bolnavi de cancer nu sunt bani, Referendumul a fost invalidat dar OPERATIILE DE SCHIMBARE DE SEX SUNT DECONTATE DE STAT

ChirurgieA fost scandal mare zilele acestea pe tema căsătoriilor gay și a Referendumului pentru familie, ce a avut loc în zilele de 6, respectiv 7 octombrie. Referendumul pentru familie nu a fost validat, dat fiind că nu s-a atins pragul necesar de 30%.

 

Pentru copiii ce sufera de boli incurabile nu sunt bani, nu se pot completa formulare de transfer in alte tari dar puțini știu, însă, că operațiile de schimbare de sex sunt decontate de statul român. iata insa cum a fost posibilă încă o operație de acest gen în România, a ȘASEA. Această intervenție chirurgicală se apropie de suma de 60.000 de euro. O echipă foarte bună de 10 medici au transformat o femeie într-un bărbat, iar această operație a fost decontată de stat. Acestă intervenție a avut loc la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică și Arsuri București. Pacientul este al șaselea cetățean român care și-a schimbat sexul. Alte cazuri de români care au apelat la această operație au putu beneficia de decontarea din partea statului.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează