Spitalul de Psihiatrie Sapoca FACE ANGAJARI. Vezi aici ce se cauta

Sp SapocaSpitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, cu sediul in comunca Sapoca, Str. Principala, nr. 117, judetul Buzau organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unor functii vacante, dintre care:1 post asistent medical (PL) principal în cadrul Secţiei Psihiatrie VII – art. 110 C.P. Ojasca;

 

 

2 posturi de infirmiere, din care 1 post în cadrul secţiei Psihiatrie I – acuţi Săpoca şi 1 post în cadrul Secţiei Psihiatrie IV – acuţi Nifon.

muncitor calificat II (bucătar) în cadrul Blocului alimentar Ojasca. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul spitalului. Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala www.hsapoca.ro

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 AngajarePopa Andreea 10-09-2018 16:51
Buna ziua! Numele meu este Andreea Popa și sunt elevă anul 3 asistent medical generalist si doresc sa lucrez ca si infirmier pana la terminarea studiilor. Cu respect si interes Andreea Popa.
Citat