Calculatoare la dispoziția contribuabililor, in sediul ANAF

Fisc Buzau"Cea mai bună metodă prin care contribuabilii se pot familiariza cu serviciile online este utilizarea lor". Pornind de la această premisă, ANAF a pus la dispoziția contribuabililor, în 98% dintre sediile sale, calculatoare în sistem self service. La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndepliniriiobligațiilor fiscale.

 

Lista sediilor în care este disponibil acest nou serviciu pentru contribuabili poate fi accesată la următorul link https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/listeselfservice.htm Si in sedul Fiscului buzoian se afla calculatoare puse la dispozitia contribuabililor. De asemenea, inspectorii fiscali vor sprijini contribuabilii pentru familiarizarea cu orice serviciu online pus la dispoziție de ANAF: înscrierea în Spațiul Privat Virtual, depunerea de declarații, consultarea ghidurilor și informațiilor existente pe site-ul ANAF etc. Începând cu 1 ianuarie 2019, comunicarea între MFP - ANAF și contribuabili va fi realizată exclusiv online.

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează