LIVE - PROTEST AL ELEVILOR de la Liceul Tehnologic ,,Costin D. Nenițescu” Buzău (FOTO- VIDEO)

Protest eleviLa acesta ora, cateva zeci de elevi insotiti de parinti si cadrele didactive protesteaza in fata Primariei Buzau impotriva deciziei de mutare in incinta acestui liceu a elevilor de la Colegiului National ,, Mihai Eminescu,, si a celor de la liceul tehnologic sa fie mutati in incinta altui liceu.

 

Parintii solicita ca elevii sa ramana in liceul in care au invatat de mai mult timp si sunt nemultumiti ca nu au fost consultati inainte si mai ales ca nu doresc ca elevii sa fie mutati in programul de dupa amiaza. Parintii sunt nemultumiti si vor sa continue protestul invocand ca multi dintre elevi fac naveta si nu pot termina cursurile seara tarziu.

E.S.

 

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 .Cetatean 03-08-2018 23:55
Lasa ca oricum fac liceul degeaba. Din moment ce ai 14 elevi care au promovat 14 elevi examenul de bacalaureat nu stiu cum pot ridica ochii din pamant de rusine. Nu inteleg de ce ar trebui consultati parintii consultați parintii in situatia de fata. Primaria are dreptul sa faca ce vrea cu proprietatea sa.
Citat