Talhar la drumul mare RETINUT pentru atac asupra unei femei. Ce a sustras tanarul de 27 ani din Maracineni?

Politie hoti dosar penalPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, în urma activităţilor specifice desfăşurate şi a unei percheziţii domiciliare, au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Mărăcineni, bănuit de furt şi tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în ziua de 14 iunie a.c., bănuitul ar fi profitat de faptul că persoana vătămată se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi sustras un telefon mobil din geanta acesteia, iar totodată, prin smulgere, ar fi sustras şi o bijuterie pe care aceasta o purta la mână. În urma unei percheziţii efectuate de poliţişti la domiciliul celui în cauză, au fost identificate şi ridicate bunuri cu semnalmentele celor reclamate ca fiind sustrase, valoarea prejudiciului fiind estimată la peste 700 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, o femeie de 34 de ani, din Zoreşti. În urma probatoriului administrat în cauză de poliţişti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. De asemenea, fiind prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Buzău, pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie. A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 bine dar puținnelu 08-07-2018 10:50
aceste fapte pot fi prevenite dar și descoperite, prin exisența polițiștilor în locuri unde tinerii se adună, mai ales seara și noaptea. Discuțiile și aceste activități sunt inexistente. De aici și activitățile informative practice ar fi și ieftine și deosebit de eficiente. Polițiștii nu sunt observați, văzuți mai a les seara după lăsarea întunericului. Contactul cu cetățenii, comunicarea, duc la eficiența poliției. Știu că degeaba am scris. Posibil să nu fie nimic interesant pentru oricare dinntre polițiști, indiferent de funcția obținută, mai ales când o ministresă foarte pr oastă conduce niște profesioniști.
Citat