FOTO - Posta Calnau – “raiul” gunoaielor de pe strazi! Primaria isi bate joc de contribuabili si se eschiveaza de la un raspuns direct – in ceea ce priveste ridicarea gunoaielor

gunoi Posta Calnau1Cine nu stie ca mai toti primarii sunt un fel de bulibasa in comuna lor si taie si spanzura cum vor ei si pe cine vor ei. Posta Calnau nu are un renume bun intre comunele buzoiene si asta pentru ca acolo se petrec de mult timp tot felul de mizerii – de la batai si jafuri, la afaceri necurate cu melteni agatati politic si nu numai. Zilele trecute, mai multi cetateni ne-au trimis pe adresa redactiei mai multe semnale in ceea ce priveste refuzul Primariei de a ridica gunoaiele menajere din tomberoane, pe motiv ca: “Nu sunt masini sufieciente…?!” Vai de noi cu astfel de “alesi”! Jegul si putoarea sunt insuportabile odata cu venirea caldurii si dupa ce comuna Posta Calnau este cunoscuta ca “raiul deversarilor ilegale”, cu obladuirea mai marilor din Buzau, acum a mai capatat un trist renume: “Groapa de gunoi” cu mirosuri pestilentiale. Iata ce ne semnaleaza cititorii (nu le declinam identitatea din motive lesne de inteles):

“Buna dimineata! Sunt un locuitor al comunei Posta Călnau si as vrea sa ne ajutati pri intermediul publicării unui articol. De o saptamana ne confruntăm cu o gravă problema si anume gunoiul nu a fost ridicat de o saptamana. Tomberoanele stau înșirate pe străzi; oamenii il strâng ziua dar câinii noaptea il împrăștie la loc. De miros nici nu va pot povesti...Este un iz de groapă de gunoi. Am întrebat la primărie de ce nu s.a ridicat si au spus că nu au decat o masina mare care nu ar face fata, cu toate ca in alte săptămâni făcea. Ne confruntăm cu această problemă de mai bine de o lună. Să nu vă mai spun ca apa avem doar câteva ore la 3- 4 zile. Nimeni nu ia nicio măsură...parca am fi invizibili. Apa nu...gunoi da...sa tot trăiești sănătos. Am apelat la dumneavoastra in ideea ca daca o sa se vada mai marii noștrii primari vor lua măsurile necesare. Va multumesc enorm! Este un strigăt de ajutor din partea unei comunități care nu.si poate lasa nici copiii sa se bucure de joaca din cauza acestor gunoaie”.

AUDE CINEVA, SAU TREBUIE UN “FLAGRANT”? :D

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #5 NesimntireCatalin 04-09-2018 15:30
Din cate vad eu primarul nu a facut absolut nimic in comuna si in satele acestei comune ..asfaltul este proiectul celuilalt primar ...apa este trasa ca la balamuc prin gradinile satenilor si curge o data la 3 zile.cred ca au angajati la primarie peste 50 din care nici unul pe teren sau sa faca ceva.o sa trimit cateva clipuri cu santurile de pe e 85 din potarnichesti parca este jungla .autobuze de oras nu vrea sa bage primarul ca il are pe voicila.su sunt foarte multe de spus
Citat
+1 #4 .Radulescu Criatina 16-06-2018 00:03
Ar fi cazu sa isi vada fiecare de treaba lui/ei si sa faceti ceva cu viata vostra nu sa o comentati pe a altora! Prostia, frustrarea si nesimtirea nu va face decat sa faceti parte din categoria scursurilor societatii! Daca in poarta voastra s-ar face foraj nu ar insemna ca ar fi facut pt voi!!! Dar da, in loc sa faci tot posibilu' sa iti depasesti nivelul, stai si comentezi pe altu' in ideea ca poate ii va merge rau, dar in cazul asta nu o sa aveti voi zile sa vedeti ca ii va merge rau lu' Lixeanu! Sa nu uitam ca unii au mancat pe masa lui, ca altii sunt oameni datorita lui si ca altii traiesc ca a facut el tot ce a putut! Ca are vecini idioti si invidiosi nu e vina lui.
Citat
+4 #3 LefterCiuclea 12-06-2018 19:13
Nu v ar fi rusine!
Sa puneti stiri pe care nici macar nu le verificati
Da se face foraj pentru vacile care comentează
Citat
-7 #2 ProstiMunteanu 09-06-2018 08:13
Poate nici fostul nu a facut prea multe dar actualul e neborocire mare cu el! La primarie nu il gasesti niciodata angajati numai neamururi so rudele tuturor! Macar in mandatul celalalt era apa mereu! Se face foraj la zilisteanca pentru lixeanu ca nu are apa la stana! Bv domn primar
Citat
-8 #1 Posta cilnauDragomirescu 06-06-2018 14:39
Dacă ajungeți la zilisteanca se foreaza o fîntînă dar nu are legatura cu locuitori zonei este pentru un saivan de animale din bugetul primăriei find o altă stație de pompare la 50 de metri de zona care foreaza.
Citat