Au defrisat fara mila! Ce pedeapsa merita doi hoti de lemne prinsi la Beceni?

Lemne furatePolitistii din cadrul Postului de Politie Beceni au desfasurat activitati pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor la regimul silvic din zona forestiera a punctului Carpinistea din localitatea Beceni, ocazie cu care au depistat doi tineri in varsta de 20, respectiv 23 de ani, ambii din localitate, la scurt timp dupa ce ar fi taiat si sustras in mod ilegal 16 arbori din specia salcam. 

Materialul lemnos rezultat din comiterea infractiunii a fost recuperat si lasat in custodia persoanei vatamate, pana la definitivarea cauzei. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de „taiere fara drept si furt de arbori din fondul forestier”.

E.S.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #2 Părerea meagogu 15-03-2018 22:45
Bai dobitocilor . Da ți va foc . De asta e sărăcie în țară ca a "furat" nu știu cine o căruță de lemne. Ce titlu e asta ma? Asta e știre de interes județean? Îi dați la ziar pe astia care fura o căruță și hoții adevărați cara păduri întregi. Va faceți de ras
Citat
+5 #1 Defrisari ilegale?Adrian 13-03-2018 12:04
Ar trebui condamnati la inchisoare pe viata ! 12 salcami? O cantitate imensa de lemne in comparatie cu cei ce taie cu miile de hectare din padurile noastre pentru a le vinde austriecilor si altor state!!! Asa le trebuie ! Cum sa mai evolueze tara asta cu 12 copaci lipsa?
Citat