Vanatoare ilegala la Lopatari. Vezi aici ce au patit braconierii

vanatoare ilegala BuzauLa data de 12 ianuarie a.c., politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au documentat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 68 de ani, din Lopatari, banuit de comiterea infractiunii de braconaj.

 

Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca in cursul lunilor noiembrie si decembrie 2017, pe timpul desfasurarii unor partide de vanatoare organizate legal pe raza fondului de vanatoare 39 Breazau, banuitul nu ar fi respectat conditiile legale.

Astfel, ar fi fost braconate doua exemplare de porc mistret, in valoare de aproximativ 2000 de euro, aspecte care nu au fost precizate in autorizatia de vanatoare, iar produsele din carne ar fi fost insusite in scop personal.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de braconaj, conform Legii nr. 407/2006 a vanatorii si protectiei fondului cinegetic si continua cercetarile.

E.S.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează