Accidente grave in Buzau. Acrosare la iesirea din municipiu – 5 victime. Eveniment rutier in localitatea Fotin (Ramnicelu). Tanara de 18 ani (Diana Buzaianu), intrata cu masina intr-un stalp. Femeia a decedat

accident noapteaNoapte plina de accidente rutiere pe soselele judetului. Primul eveniment rutier, imediat dupa miezul noptii a avut loc la iesire din municipiul Buzau, pe DN2 E85, coliziune 2 auto, o persoana incarcerata. 5 persoane ranite, din care una ramasese incarcerata. Din primele verificari efectuate de politisti la fata locului a reiesit ca un autoturism condus de un barbat de 37 ani din Ilfov,

ar fi fost acrosat de un alt autoturism in momentul in care efectua un viraj stanga din statia peco catre Buzau. Al doilea auto era condus de un buzoian de 21 ani, pe DN 2, pe directia Buzau catre Ploiesti. Primul sofer era singur, in celalalt auto erau 4 persoane. Toate au fost preluate si transportate la spital. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si politistii continua cercetarile.

Tanara de 18 ani (Diana Buzaianu - Rm.Sarat) decedata dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp

Accident grav la intrarea in localitatea Fotin (Ramnicelu), pe DJ 202. [03:26, 2.12.2017] Ipj Buzau: Un autoturism a acrosat un stalp, conducatoarea auto a decedat Din primele verificari efectuate de politisti la fata locului a reiesit ca o tanara de 18 ani, din Rm.Sarat (Diana Buzaianu) a condus un autoturism pe DJ 202, dinspre Rm.Sarat iar intr-o curba la stanga a iesit in afara partii carosabile, intrand in coliziune cu un stalp. In urma impactului a rezultat decesul acesteia. In cauza s-a intocmit dosar penal si politistii continua cercetarile.

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Centru european de despagubiriSidonia Pirvu 02-12-2017 19:21
Centru european de despagubiri va ajuta sa primiti toate sumele de bani cuveniti in urma vatamarilor corporale si deceselor in urma accidentelor rutiere.In caz de deces in accident toate rudele vor fii despagubite.
Citat