Bugetarii isi pot lua „ADIO” de la bonurile de masa din 2018

Bonuri de masaLa aproape 20 de ani de cand au fost introduse pe piata, bonurile de masa ar putea disparea de la 1 ianuarie 2018, conform prevederilor actuale din noua Lege a salarizarii. Sindicalistii acuza Guvernul ca banii care ar urma sa inlocuiasca tichetele de masa, echivalentul a doua salarii minime, vor fi dati bugetarilor abia din decembrie anul viitor.

Medicii au fost anuntati deja sa isi ridice bonurile de masa pana la data de 30 noiembrie 2017, in caz contrar, contravaloarea lor se va returna catre bugetul de stat. "Conform legii 153/2017, incepand din data de 1 ianuarie 2018 nu se vor mai acorda tichete de masa. Va rugam ca pana la data de 30 noiembrie 2017 sa le ridicati, in caz contrar, contravaloarea lor se va returna catre bugetul de stat", este mesajul pe care l-au primit unele cadre medicale de la directorii de spitale.

Sursa: stiripesurse.ro

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 adioradu 13-10-2017 09:11
cum as putea oare, sa-mi iau adio de la ceva ce nu am avut niciodata de 14 ani de când lucrez intr-o institutie publica ?
Citat