FERMIERI VRETI SA IMPADURITI? VESTE BUNA, s-a prelungit termenul de accesare a fondurilor europene

REIMPADURIRETermenul de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat destinat crearii de suprafete impadurite se prelungeste pana la 17 noiembrie 2017, a anuntat, marti, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

 

"Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ca cea de a doua sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat 'Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite' aferenta Masurii 8 'Investitii in dezvoltarea zonelor impadurite si imbunatatirea viabilitatii padurilor', Submasura 8.1 'Impaduriri si crearea de suprafete impadurite' din cadrul PNDR 2014 — 2020, se prelungeste pana la data de 17 noiembrie 2017, ora 14:30", se spune intr-un comunicat al APIA. Alocarea financiara este de 50 milioane de euro, iar valoarea maxima a sprijinului public pentru un proiect acordat in baza schemei de ajutor de stat, care inglobeaza toate costurile standard aferente Primei 1, respectiv Primei 1 si Primei 2, dupa caz, platite pe durata de aplicare a contractului de finantare, este de 7 milioane de euro. "Inainte de depunerea cererii de sprijin, solicitantul trebuie sa parcurga etapele de identificare a suprafetelor care urmeaza a fi impadurite in IPA Online, de elaborare a proiectului tehnic de impadurire si de obtinere a avizului pentru proiectul tehnic de la Garda Forestiera", precizeaza APIA.

E.S.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează