Copiii cu Cerinte Educationale Speciale (CES) au anumite drepturi. Cum pot fi obtinute de către reprezentanţii legali?

DizabilitateCopiii şi tinerii cu cerinţe educaţionale speciale (CES) din familii, înscrişi în învăţământul de masă sau special, au o serie de drepturi. Este vorba de acordarea unor sume de bani pentru hrană, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite. În conformitate cu prevederile articolului 129, aliniat 7 din Legea nr.

Toti angajatii vor beneficia de asceasta schimbare! Citeste AICI cât va fi salariul minim brut în anul 2019?

BaniÎn urma discuțiilor avute la Palatul Victoria, guvernul urmează să elaboreze un act normativ prin care salariul minim va crește cu 150 de lei începând cu 2019. Informația a fost confirmată de Bogdan Hossu, președintele Confederației Sindicale „Cartel Alfa”, la ieșirea de la discuțiile cu premierul Dăncilă, în cadrul Consiliului Național Tripartit.

Astăzi, 24 septembrie 2018, se va desfăşura o nouă etapă din cadrul testării Sistemului de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT”

Portalul RO ALERTPotrivit ISU Buzau, astazi 24 septembrie 2018, se va desfăşura o nouă etapă din cadrul testării Sistemului de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT”. Astfel în intervalul orar 10.00-12.00 sau 17:00-19:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu” al județului Buzău va transmise mesaje-test către cetățenii care se află pe raza tuturor unităților administrativ-teritoriale din județ.