Ajutată de o MAMA IRESPONSABILǍ! Cum s-a incheiat aventura la volan a unei tinere de 19 ani din Vintila Vodă

Politia rutiera Cod RutierOfiterii cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de disciplinare a participanţilor la trafic. Poliţiştii au constatat şi sancţionat 487 de abateri de la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au reţinut în vederea suspendării permisele a 59 de şoferi.

VIDEO - Alo, municipalitatea! Factorul de risc a fost eliminat in cazul podului din Bariera Brailei? Noi nu credem asta!

Pericol Pod Bariera BraileiZilele trecute o bucată de 18 metri dintr-un pod care supratraversează o sosea din municipiul Buzau s-a prabusit, fara sa existe victime. Portiunea destinata circulatiei pietonale s-a desprins, cel mai probabil din cauza infiltratiilor de apa si a cazut pe soseaua care duce spre Braila.  Pe pod nu se mai circula dar traficul continua pe sub pod.

UNDE va fi fumatul INTERZIS? Afla ce lovitura le pregatesc parlamentarii fumatorilor

FumatoriUn proiect de lege aflat în dezbatere la Senat prevede că fumătorii nu vor mai putea fuma în mașini dacă lângă ei se află copii minori sau femei însărcinate. Proiectul de act normativ include atât noi interdicții pentru fumători, cât și modificări în ceea ce privește publicitatea făcută produselor din tutun. Fumătorii nu vor mai putea fuma în autovehicul dacă în mașină se află și un minor (cu vârsta până în 18 ani) sau o femeie însărcinată, conform unui proiect de lege înregistrat la Senat pentru dezbatere.