In dispretul legii si al bunului simt: fostul lider de sindicat de la Ambulanta, care a fost gasit cu mana varata pana la cot in banii sindicalistilor, are acces in continuare la banii acestora

Scandalul de la Sindicatul Abulanta Buzau continua cu amanunte incredibile: desi a fost prins cu “mata-n sac” (a prejudiciat sindicatul cu 110.469 de lei – vezi FOTO) si a semnat un anagajament de plata - sa restituie Sindicatului pana pe 20.02.2016 intreaga suma - fostul lider de la Sindicatul Ambulanta – Ion Stoicescu are acces in continuare la conturi si este membru cu decizie deplina in mai multe comisii ale OAMMR.

 Ce e cel putin ciudat este ca o sprijina in demers pe Alina Mocanu (prinsa si ea impreuna cu alta persoana furand motorina – vezi LINK), in procesul de contestare a alegerilor noi avute la Sindicat (vezi AICI cum au pierdut “cu succes” la prima instanta). Oare de ce? Ati ghicit! Sa ramana...tot ei ca sa fure fara nicio problema tot ce a mai ramas dupa praduiala dovedita si recunoscuta de cei in cauza. Ba mai mult, aceiasi au depus plangere la IPJ si domnii de acolo s-au caznit sa afle cine a pus niscaiva bilete amoroase la SAJ in care sunt dezvaluiti ca persoane imorale si altele (vezi LINK). Asadar, daca atata pot autoritatile, este clar ca exista un complot sau cel putin o nepasare in sistem care se cere imediat inlaturata. Totusi le dam o veste celor implicati...au sesizare la DNA si in curand sa se astepte la vizite si perchezitii...nu de alta, dar e bine sa stie ca nu sunt stapani si nici prea isteti de vreme ce persevereaza in prostie si hotie pe fata.

 

I.G.

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează