UPDATE - Dr. Victor Ionita sustine o conferinta de presa cu privire la decizia medicilor din Spitalul Judetean de a demisiona

La aceasta ora, dr. Victor Ionita s-a intalnit cu jurnalistii buzoieni pentru a le explica acestora cum sta treaba cu decizia medicilor din Spitalul Judetean de a demisiona. In mai multe randuri, acestia au declarat ca sunt nemultumiti de conditiile in care isi desfasoara activitatea, de volumul de munca, dar si de salariile pe care le primesc.

Cei mai multi dintre ei au semnat un manifest pentru demisia in bloc si sunt mai hotarati ca niciodata sa mearga pana la capat. VOM REVENI CU AMANUNTE!

 

I.G.

 

UPDATE: „Suntem nemultumiti de salarii, iar majorarea de 25% care ne-a fost promisa este praf in ochi. Ca sa ajungem la salarii decente trebuie sa mai avem inca un job sau doua. In plus, suntem din ce in ce mai putini, iar activitatea noastra este ingreunata. Am decis ca asa nu se mai pate continua. Am semnat pentru demisia in bloc, iar daca toti medicii care au semnat pentru aceasta modalitate de protest isi vor mentine decizia, atunci Spitalul va fi blocat”, a precizat dr. Victor Ionita.

 

„Noi nu facem altceva decat sa aparam si pacientii. Vrem conditii bune in care pacientii sa fie tratati, sa avem tratamentele de care este nevoie, iar noi sa fie remunerati corespunzator si sa ne facem meseria asa cum trebuie,” a spus medicul ortoped Ion Japie

 

„Este clar ca daca isi vor da demisia in bloc Spitalul se va bloca. Noi am incercat sa ii mai impulsionam pe medici, am acordat un spor salarial, dar este insuficient. Am purtat discutii cu mai multi medici si speram totuti sa nu se ajunga la o astfel de situatie,” a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului Judetean Buzau.

 

. „Noi am fost informati de intentia medicilor, am avut discutii cu managerul Spitalului si l-am rugat sa ne prezinte o situatie la zi a ceea ce se intampla. Nu cred ca este intemeiata o astfel de masura radicala a medicilor, dar noi vom incerca sa ajungem la un consens”, a informat Laurentiu Gavrila, secretarul CJ Buzau.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează