50 de familii din Unguriu si alte localitati primesc vineri, 24 iulie a.c., ajutor umanitar constand in pachete de alimente neperisabile de la Crucea Rosie Buzau

Potrivit comunicatului Crucii Rosii Buzau, vineri, 24 iulie a.c., in cadrul  proiectului "Impreuna pentru umanitate" - derulat cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau, se ofera ajutor de urgenta unor persoane defavorizate, cu risc de excluziune sociala, din comuna Unguriu. Ajutorul consta in oferirea de pachete cu alimente de baza greu perisabile unui numar de 50 de familii. 

Alimentele colectate in cadrul proiectului "Banca de Alimente" sunt distribuite la 10 familii, din mai multe localitati ale judetului, aflate in situatii deosebit de dificile. “Pe langa pachetele cu alimente vor fi distribuite si alte materiale, in functie de necesitati (produse igienico-sanitare, incaltaminte, imbracaminte)”, precizeaza Floarea Birzu, director Filiala de Cruce Rosie Buzau.

 

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează