Era mai mult decat necesar, nu credeti? De 1 martie SE REDESCHIDE SPITALUL de la PARSCOV

Spital ParscovConsiliul Judetean Buzau aduce o mare bucurie buzoienilor de 1 Martie. De martisor, un cadou minunat, redeschiderea Spitalului de la Parscov. Inchis in urma cu mai multi ani, o perioada de timp s-a crezut ca nu se va mai redeschide dar iata ca nu a fost asa iar maine, in prezenta reprezentantilor Consiliului Judetean Buzau, a insusi Presedintelui CJ Buzau, Petre Emanoil NEAGU dar si a celor ai Spitalului Judetean Buzau spitalul din localitatea Parscov va fi redat nevoilor medicale ale buzoienilor.

Unitatea a beneficiat de o investitie in valoare de 350 000 euro ce a constat in lucrari de reamenajare, modernizare si utilare completa. Centrul de Sanatate Multifunctional de la Parscov este o sectie exterioara a Spitalului Judetean Buzau, prin redeschidere se va micsora si numarul urgentelor ce se adresau la SJU fiind mult mai aproape de buzoinii din imprejurimi. Spitalul va beneficia de sectii de pediatrie, medicina interna, ORL, obstetrica si chirurgie.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează