SUNTETI DE ACORD? Acces diferentiat la serviciile medicale in functie de suma platita de fiecare persoana pentru CASS

Medici adeverinte certificate pacientiMinistrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, propune diferenţierea tipurilor de asigurare în funcţie de suma platită de fiecare persoană pentru CASS. El a declarat, la o conferință pe teme de sănătate, că România nu are sau nu mai are nevoie de o abordare contabilă, care este foarte nocivă, atunci când sunt gândite bugete pe zona de sănătate.

Fructele şi legumele de culoare NEAGRĂ conţin... un colorant polifenolic numit BERGISTEROL, adică de departe cel mai puternic factor natural anti-oxidant cunoscut !!!

FRUCTE SI LEGUME NEGRECând am folosit în limbaj medical cuvântul "anti-oxidant" primul lucru la care trebuie să vă gândiţi este "anti-cancer" (atât prevenţie, cât şi terapie naturală), anti-îmbătrânire şi status antiinflamator; dar nu numai atât!

FOTO - E BINE, E RAU? Cum arata medicina la sate in judetul Buzau? O unitate medicala acopera peste 6000 de oameni

Medicina rural BuzauO unitate medicală la aproape 12.000 de români. Așa stau, în medie, lucrurile în mediul rural, dar există judeţe în care o entitate medicală deserveşte şi peste 30 de mii de oameni. La nivel naţional, doar una din 10 unități medicale de stat se află în mediul rural. De cealaltă parte, mediul privat a repartizat una din cinci entităţi medicale la ţară. Sistemul medical privat s-a dezvoltat complementar celui de stat şi ne propunem să venim întotdeauna în sprijinul populaţiei, cu servicii medicale de calitate, accesibile în timp util, ceea ce înseamnă şi plasarea în proximitate.

SOSESTE Vaccinul antigripal! Din ce data va putea fi gasit in cabinetele medicilor de familie si spitale?

Vaccinare DSP BuzauVaccinul antigripal va fi disponibil din 15 septembrie, 1 milion de doze urmând a fi utilizate pentru imunizarea populaţiei din grupele de risc, în cadrul campaniei gratuite a Ministerului Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă. În baza unui acord-cadru, Ministerul Sănătăţii a semnat contractul subsecvent pentru achiziţionarea dozelor de vaccin antigripal şi a stabilit calendarul de livrare în teritoriu, valoarea cu TVA a contractului fiind de 11.205.200 lei.

Cu doar cateva zile inainte de inceperea anului scolar Buzaul este unul dintre judetele cu cele mai multe CAZURI NOI de RUJEOLA

RujeolaÎn ultimele cinci zile, au fost raportate încă 82 de cazuri nou confirmate de rujeolă în şapte judeţe. Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până vineri este de 15.109, din care 59 de decese. În perioada 27 – 31 august au fost raportate 82 de cazuri nou confirmate în şapte judeţe, din care 25 la Botoşani, 22 în Giurgiu, 21 în Prahova, 7 în Buzău, 5 în Bihor şi câte un caz la Braşov şi Brăila.

VIDEO UPDATE - Al treilea focar nu se confirma! COMUNICAT PREFECTURA - UPDATE - PPA a fost confirmata in 2 gospodarii individuale! Peste Porcina Africana ataca judetul Buzau. Primele cazuri! Vezi aici amanunte!

PPAPrefectura Buzau - anunta: Ca urmare a apariției unor suspiciuni de infectare cu PPA a unor porci din 3 gospodării situate în localitățile Lunca (com. Pătârlagele) - 1 animal, respectiv com. Pănătău - 3 animale, DSVSA Buzău a dispus ca măsuri:

- în com. Pănătău: sacrificarea a 2 suine dintr-o gospodărie în vederea necropsiei/prelevării de probe și prelevarea de probe de sânge de la un al treilea animal dintr-o gospodărie învecinată;