Cat mai este mercurialul pentru un post de subprefect? Plagiatorul si mincinosul in acte oficiale – fostul general Foca cocotat la Prefectura

Foca mincinosSpunea un batran: cea mai mare intelepciune este sa iti stii locul…si asa este! Sunt unii care nu isi cunosc masura si nici locul. Unul din acestia este si fostul general Petrica Lucian Foca, iesit “serpeste” la pensie, facand de rusine atat haina ce a purtat-o cat si juramantul depus. Nu stim de ce nu-i ajunge o pensie nesimtita de peste o suta de milioane de lei vechi (a fost avansat si pensioant in aceeasi zi – acum aproape un an!

Colonelul (R) militian Ion Marin face o marturisire soc – E “Mare Maestru” ma(n)son! Sa mori tu? El si cu “Piticu” se vizitau pentru ca erau in aceeasi loja. Sa mori de ras nu alta!

Marin Ion MasonDin ciclu: ANIMAFILM prezinta, astazi episodul: “Militianul si Masoneria!” – pensionarul colonel in rezerva dat afara in branci de Base si sistemul (apoi nea colonel man(s)on ii saruta dreapta lui Base ca sef la PMP) se lauda cu apartenenta sa la sortul de miel si manusele rupte.

VIDEO - trailer - Am inceput Campania electorala! Episodul I din “Dezvaluiri despre cretini”

Promiteam de multisor ca vom activa o rubrica numita “Politicieni buzoieni cretini” – in care vom spune pe sleau cine le face programele politice respectivilor “cretini”, cum si cui trag tzepe electorale si alte secrete “de culise”. Iata ca am asteptat precampania si campania electorala pentru a incepe sa dam in vileag toate acestea, fara vreun santaj sau folos material, doar din dorinta de a arata cine sunt “flausatii” zilei de azi si care este adevarul, dincolo de poleiala oficiala.

Despre Seherezada de la Cantina sociala sau cum se trantesc mucii in fasolea primarilor. Vezi aici lupta clanurilor Cazanciucilor cu Veronicilor!

seherezadaCare dintre ziaristi nu a mancat o fasole la Cantina amarastenilor din cetate? Si daca mai sunt, cu siguranta ca aceia nu sunt jurnalisti cu greutate… Cu toate acestea, putin stiu ca acele boabe de fasole se numarau si treceau prin contabilitatea Cantinei respective, unde se petreceau foarte multe si inca se mai petrec.