BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


LIVE - EXCLUSIV - CINE SUNT NOII MEMBRII ALDE BUZAU! Sunt anuntati la Conferinta de presa - ORA 16:00! FLORINA STOIAN - Inspector scolar general, Ionela Voicu - Inspector ISJ si altii (citeste AICI totul!)

ALDE Conferinta BZAstazi, la ora 16:00, membrii mai vechi si mai noi ai filialei ALDE Buzau sustin o conferinta de presa la sediul din Municipiul Buzau. La conferinta de presa sunt asteptati Viceprim-ministrul Gratiela Gavrilescu, Senatorul Dorin Badulescu, Deputatul Adrian Mocanu si altii. Surse din partid ne-au informat ca sunt prezentati si noii aderenti ce au venit de curand in randul ALDE Buzau. Surse bine informate ne-au spus ca printre cei noi veniti se afla Florina Stoian - Inspector Scolar General, Ionela Voicu - Inspector ISJ, Leonard Dimian, fost sef la Fisc Rm.Sarat, Vali Gheorghe si altii. 

 REVENIM CU AMANUNTE SI VIDEO DE LA CONFERINTA.

 I.G.

UPDATE - LIVE TEXT: Dupa introducerea facuta de deputatul Adrian Mocanu, a urmat cuvantul Florinei Stoian si a Viceprim-ministrului Gratiela Gavrilescu. S-a facut referire la inundatiile din judet si la ajutorul dat de membrii ALDE Buzau familiilor sinistrate. Deputatul Mocanu a vorbit si despre intarzierile la reabilitarea podului de la Maracineni. Senatorul Badulescu a multumit invitatiilor si A INFORMAT PE CEI PREZENTI DESPRE PROBLEMELE legate de punctul de pensie si de "claritatea si calitatea" interpretarii si aplicarii legilor facute de Parlament. Senatorul ALDE a mai anuntat si un eveniment important pentru presa: Cupa presei la pescuit"! De asemenea s-a facut o invitatie pentru presa la Parlament pentru a observa cum si ce fac alesii buzoieni si nu numai.

 

ALDE Conferinta BZ

 

ALDE BZ2

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Adio Preda!Elena Panțuru 25-07-2018 22:41
Orice vreme își are vremea,d-na Stoian s-a dus la rude,dl Bădulescu îi este neam!
Citat