BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


INTREBAREA ZILEI - Sunteti de acord cu alegerea primarilor in doua tururi?

Alegeri parlamentare prezidentialePartidele de opoziţie susţin reintroducerea modalităţii de alegere a primarilor în două tururi. Chiar şi ALDE, partid de guvernare, a transmis mesaje în acest sens, însă PSD nu susţine această modificare. PMP a demarat şi o campanie de strângere de semnături pentru susţinerea acestei modificări. Partidul lui Băsescu intenţionează să depună la Parlament un milion de semnături.

 

Demersul PMP poate avea sorţi de izbândă, ţinând cont de faptul că aproape 50% dintre români susţin alegerea primarilor în două tururi, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS în perioada 27 aprilie - 8 mai, 2018. 40% dintre respondenţi au afirmat că nu doresc alegeri locale în două tururi, iar 13% nu ştiu sau nu răspund.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 PensionarValerică Costin 29-05-2018 16:58
Susțin alegerea primarilor dintr-un SINGUR TUR. Dacă vor fi două tururi se vor face aranjamente împotriva celui care în primul tur a obținut numărul de voturi cel mai mare. Deci, UN SINGUR TUR!!!
Citat