BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


LIVE – "Gata cu blaturile cu PSD, fiecare sef de organizatie "sa dea cu parul" in seful de la PSD" - ORBAN. Klaus Iohannis sustinut pentru un nou mandat de presedinte! LUCRARILE Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal

PNL Consiliu NationalDuminica 11 martie 2018, incepand cu ora 12:00 are loc la Bucuresti LUCRARILE Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal. Iata Ordinea de zi:

1. Prezentarea raportului de activitate al Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal.

 

2. Raporturile de activitate ale grupurilor parlamentare ale Partidului Naţional Liberal.

3. Adoptarea modelului de plan de acţiuni şi a criteriilor de evaluare ale filialelor teritoriale.

4. Rezoluţia Partidului Naţional Liberal pentru transparenţă şi deschidere către societate “PNL – zi de zi alături de oameni”.

5. Situaţia politică.

I.G.

P.S. PNL sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la presedintia Romaniei!

UPDATE: Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, duminica, in incheierea lucrarilor Consiliului National al PNL, sa inceteze cu "blaturile", le-a spus ca incepand de astazi partidul este in ofensiva si ca "oastea trebuie trezita", afirmand ca vrea ca fiecare sef de organizatie "sa dea cu parul" in seful de la PSD, relateaza News.ro.

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează