BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


UPDATE IMAGINI SI DECLARATII INTERESANTE! - LIVE – Conferinta Extraordinara Judeteana PSD Buzau (FOTO/VIDEO)

PSD Extraordinara martie 2019 News BuzauSâmbătă, 03.03.2018, la ora  10:00, are loc Conferința extraordinară județeană PSD Buzău, la Sala Mare a Consiliului Județean. Aceaste sedinta va fi precedata de o conferinta de presa la care vor fi prezenti alesii buzoieni, senatori si deputati, care ne reprezinta in Parlamentul Romaniei.

Conferința de presă va avea loc la Sala Delegației Permanente a Consiliului Județean.

A.M.

I.G.

UPDATE 2: La Conferinta au participat in jur de 290 de membrii ai PSD Buzau din totalul de 310 convocați. In principal obiectivul intalnirii de sambata a fost acela al deciziei in privinta  acomponența delegației social-democrate buzoiene la Congresul PSD din 10 martie de la Bucuresti. S-a votat ca 140 de pesedisti sa reprezinte Filiala buzoiana la Centru. In cadrul conferintei, Ciolacu a spus că începe un tur al organizațiilor din judet împreună cu președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu. Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau a explicat, in cadrul conferinteid e presa ce a urmat imediat dupa ce s-a incheiat intalnirea cu usile inchise a social-democratilor: "... mandatul Buzaului la Congesul din 10 martie este sustinerea actualului guvern, a programului de guvernare si a lui Liviu Dragnea...". De asemenea, Ciolacu a mai spus ca se asteapta ca sa se intre intr-o normalitate cat mai repede (Neagu a adaugat ca se va cere o functie de vicepresedinte al lui Marcel Ciolacu in PSD, tinand cont de puterea si numarul membrilor din PSD Buzau). Toma, la conferinta de presa: "Noi gândim la fel, simțim la fel. Până la urmă, ne vom lua!” - remarca a primarului la problemele cu Compana de Apa Buzau (lasand impresia ca s-a cazut la o intelegere tacita intre el si Tescaru, directorul Companiei. Gand de altfel "parafat" de Ciolacu si Neagu, cel putin declarativ!)

 

UPDATE: Amanunte si declaratii incendiare in materialele video atasate!

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează